oplysninger til 118

Fra den 1. april 2020  bliver dit registrerede brugernavn på abonnementer ikke længere sendt videre fra os til nummeroplysningstjenester (f.eks. 118.dk og Krak) og myndigheder.  

Fremover videresendes i stedet navnet på den, som er registreret som kunde hos os.  

Hvad betyder det for dig?

Er du ejer af et abonnement?

Dit navn vil blive angivet

Det betyder, at hvis du står som ejer af et abonnement hos os, men der er tilføjet et andet navn som bruger, så vil det fremover være dit navn, som vises hos nummeroplysningstjenesterne.

Hvis du ikke ønsker, at dette navn og mobilnummer skal være synligt på 118.dk og andre nummeroplysningstjenester, kan du nemt ændre abonnementet til at ikke at have visning af navn, nummer og adresse på Mit 3.

Log på Mit 3 Selvbetjening

Er du erhvervskunde?

Virksomhedens navn anføres.

For virksomheder vil det oftest være virksomhedens navn, der oplyses, og dermed er det ikke længere medarbejderens - altså brugeren af abonnementet - hvis navn, der er angivet.

Hvis du ikke ønsker, at dette navn og mobilnummer skal være synligt på 118.dk og andre nummeroplysningstjenester, kan du nemt ændre abonnementet til at ikke at have visning af navn, nummer og adresse på Business Selvbetjening.

Log på Business Selvbetjening

Du vil stadig kunne anvende og se brugernavne på regningen og i selvbetjeningen.  

Værd at vide

 • Jeg vil gerne have vist brugernavnet på nummeroplysningstjenesterne fremover, hvordan gør jeg det?

  • Det kan desværre ikke lade sig gøre. Det vil fremover altid være navnet på ejeren af abonnementerne, som vises på nummeroplysningstjenesterne.
 • Hvorfor sender 3 data videre?

  • Vi er som teleselskab forpligtet til at sende information videre til både nummeroplysningstjener og myndigheder f.eks. til brug for alarmberedskab.

   Vi videregiver kun information til nummeroplysningstjenester på de kunder, som har valgt at have synligt navn, nummer og adresse.

 • Hvorfor ændrer 3 på det data, som I sender videre?

  • Kundenavnet er verificeret med NemID. Da vi ikke kan verificere brugernavnet på samme måde, har vi valgt ikke at sende det videre til nummeroplysningstjenesterne, hvor det vil blive vist offentligt. Denne ændring foretages for - i endnu højere grad end nu - at værne om vores kunders persondata.
 • Hvordan ser jeg indstillingerne for mit abonnement / mine abonnementer?

  • Du kan se, om dit abonnement / dine abonnementer er synlige hos nummeroplysningstjenesterne – og ændre indstillingerne – på din selvbetjening.
 • Hvordan kan jeg undgå, at I sender mine oplysninger til myndighederne?

  • Det kan du ikke. 3 er underlagt specifikke regler og er forpligtet til at videregive oplysninger om ejeren af abonnementet til 112, politi og andre udbydere af telenet og teletjenester i signaleringsøjemed.

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg