Abonnementstjek

undgå at betale for meget
for dit abonnement

Nyd turen
- vi har sørget for autopilot

Hvorfor betale for noget, som du slet ikke har brug for? Nu er det slut med at bekymre dig, om du køber det rigtige abonnement. Giv den i stedet fuld gas og lad os sørge for, at du har den optimale løsning.

Siger du ja tak til, at vi må kontakte dig, når du bestiller dit abonnement, får du nemlig automatisk og helt gratis et abonnementstjek hver tredje måned, så du ved, om du f.eks. kan spare penge, hvis du skifter abonnement.

Se abonnementer

Automatisk tjek

Du får automatisk en anbefaling på mail, om det kan betale sig at ændre dit abonnement. Anbefalingen baseres på dit forbrug de seneste tre måneder.

Både mobil og bredbånd

Du skal have den optimale løsning på alle platforme. Derfor gælder abonnementstjek både dine mobil- og bredbåndsabonnementer.

Helt gratis

Abonnementstjek koster dig selvfølgelig intet. Og det er helt gratis at op- og nedjustere dit abonnement, hvis du har behov for det.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær altid opdateret!

Ved tilmelding, siger du ja til løbende at modtage abonnementstjek og blive holdt opdateret med nyheder, inspiration til produkter og tjenester samt konkurrencer fra 3. Kommunikationen kan vedrøre dit abonnement eller andre services og produkter, som 3 tilbyder. Du kan kontaktes via mail, sms/mms, telefon og sociale medier.

Altid skarpe tilbud

Ikke nok med at du ikke behøver at spekulere på, om du har det abonnement, der passer bedst til dine behov. Er du på jagt efter en ny mobil, så skal du hellere ikke bruge oceaner af tid på at finde et godt tilbud.

Hos os finder du nemlig altid markedets bedste mobiler til skarpe priser og med store rabatter.

Få lige nu Samsung Galaxy S7 eller S7 edge med 1749 kr. i mobilrabat.

Læs mere

Skynd dig!

Gratis
oprettelse
på alt!

3LikeHome

Brug mobilen i 66 lande
uden det koster ekstra!

Fra kun 140 kr./md.

se abonnementer

Mindstepris: 140 kr.
Inkl. bl.a. Frankrig, Italien, Grækenland & Tyskland.

Få et toptrimmet abonnement

Lige nu kan du få et abonnement i absolut topform! Der er nemlig kommet endnu mere data i vores mobilabonnementer - helt op til 67%.

Du får selvfølgelig alle de awesome 3fordele inkluderet som 3LikeHome, 3Deling og ikke mindst abonnementtjek.

Få f.eks. et mobilabonnement med Fri Tale og 5 GB data til kun 130 kr./md.

Se mere

Køb et abonnement i dag
- og få dit tjek om 3 mdr.

Bestiller du et abonnement i dag og takker ja til, at vi må kontakte dig, så vil dit første abonnementstjek allerede lande i din indbakke om 3 måneder. Du får en enkel anbefaling, som du let kan følge ved et enkelt klik.

Er du i binding, fordi du har købt en mobil, så skal du selvfølgelig ikke snydes. Lige så snart du har mulighed for at skifte abonnement, får du selvfølgelig et abonnementstjek.

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg