Abonnementstjek

- Vi tjekker, om du har
et abonnement i topform

Nyd turen
- vi har sørget for autopilot

Hvorfor betale for noget, som du slet ikke har brug for? Dit forbrug kan sagtens have ændret sig, i forhold til da du købte dit abonnement. Derfor tilbyder vi dig et abonnementstjek, så du ikke skal bekymre dig, om du har det optimale abonnement.

Hvis du har sagt ja tak til, at vi må kontakte dig, får du nemlig automatisk og helt gratis et tjek hver tredje måned, så du ved, om du f.eks. kan spare penge, hvis du skifter abonnement.

Får du ikke allerede dit abonnementstjek i din indbakke - så tilmeld dig her

Automatisk tjek

Du får automatisk en anbefaling på mail, om det kan betale sig at ændre dit abonnement. Anbefalingen baseres på dit forbrug de seneste tre måneder.

Både mobil og bredbånd

Du skal have den optimale løsning på alle platforme. Derfor gælder abonnementstjek både dine mobil- og bredbåndsabonnementer.

Helt gratis

Abonnementstjek koster dig selvfølgelig intet. Og det er helt gratis at op- og nedjustere dit abonnement, hvis du har behov for det.

Tilmeld dig og få dit abonnementstjek direkte i din indbakken.

Lad os gøre arbejdet for dig. Skriv dig op her og modtag dit abonnementstjek på mail, så du ved et enkelt klik kan skifte abonnement, hvis det giver dig en økonomisk fordel.

Ved tilmelding, siger du ja til løbende at modtage abonnementstjek og blive holdt opdateret med nyheder, inspiration til produkter og tjenester samt konkurrencer fra 3. Kommunikationen kan vedrøre dit abonnement eller andre services og produkter, som 3 tilbyder. Du kan kontaktes via mail, sms/mms, telefon og sociale medier.

Vilde fordele til dig
- fedt tilbehør på afbetaling

Der er ingen undskyldning for at gå ned på lækkert tilbehør! Fordi du kunde hos os kan du nemlig splitte regningen ud over flere måneder - helt uden gebyr.

Så gør dit liv lidt mere awesome med et smart watch, en højttaler eller et cover fra de mest populære mærker.

Læs mere100% gennemsigtighed

Du fortjener al den information, som du har brug for, for at vide, om du har det abonnement, der passer bedst til dig. Hos os fejer vi intet under tæppet! I selvbetjeningen "Mit 3" får du let et overblik over dit forbrug, og desuden giver vi dig mulighed med abonnementstjekket for at få en konkret anbefaling.

Og kommer der nye abonnementer, som ikke var der, da du blev kunde, vil de automatisk blive tilføjet abonnementstjekket, så du altid  er opdateret.

Vil du se dit forbrug?

Det er selvfølgelig helt op til dig selv, om du vælger at skifte abonnement.

Du kan holde øje med dit forbrug og ændre abonnement på "Mit 3". Har du været kunde i over 3 måneder, kan du fra forsiden af "Mit 3" finde dit seneste abonnementstjek.

LOG PÅ MIT 3

Få fede tilvalg

kun fordi du er kunde!

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg