Har du brug for hjælp?
Så er der masser af muligheder. 
Læs mere

Coronavirus

Opdateret 7/4 kl 08:31

Information om coronavirus

For at forsinke spredningen af smitte med coronavirus er det vigtigere end nogensinde, at vi alle udviser samfundssind og tager vores forbehold.
Derfor har vi hos 3 iværksat et internt beredskab, som sikrer, at vi kan opretholde driften og hjælpe alle vores kunder. Her kan du holde dig orienteret om, hvad det betyder for dig.

15 butikker holder stadig åbent

I forbindelse med regeringens lukning af alle storcentre har vi naturligvis også lukket de 15 3Butikker, som er placeret i storcentre rundt omkring i landet. De er foreløbig lukket frem til 10. maj.

Vores øvrige 16 butikker holder åbent som normalt, så vores kunder fortsat kan få hjælp og rådgivning her. Butikkerne kører dog med nedsat bemanding og lukker kun én kunde ind ad gangen for at mindske risikoen for smittespredning. Af samme årsag tager vi i øjeblikket ikke imod kontanter. I alle 3Butikker er vi opmærksomme på, at såvel kunder som medarbejdere holder afstand til hinanden, og vi rengør og afspritter alle overflader flere gange dagligt. Medarbejderne ifører sig engangshandsker, hvis de skal se nærmere på en kundes telefon.

I vores butiksoversigt kan du se hvilke butikker, der har åbent. Find butik.

Bestil online og få gratis hjemmelevering

Hvis du hellere vil handle online i denne tid, så kan vi forsikre om, at du kan købe de samme ting til de samme priser her på 3. dk som i 3Butikkerne.Når du bestiller varer her på 3.dk tilbyder vil nu i en begrænset periode gratis hjemmelevering med PostNord. Det betyder, at vi sørger for, at din pakke bliver leveret direkte til din dør.

Hvis du har brug for hjælp eller er i tvivl om noget, så har vi samlet en række gode råd og vejledning. Sådan kan du få hjælp.

50 % på ekstra data

I den begrænsede periode, hvor regeringen anbefaler danskerne at blive hjemme på grund af coronavirus, har vi valgt at sænke priserne på ekstra data til dit tale- eller dataabonnement med 50 %. Hvis du har et almindeligt taleabonnement til din mobil, vil du automatisk modtage en sms, hvis du har opbrugt din data. Herefter kan du tilkøbe ekstra data via sms eller ved at benytte vores selvbetjening Mit 3 på 3.dk eller i app’en af samme navn. I Mit 3 kan du også altid se, hvor meget data du har tilbage og eventuelt skifte til et andet abonnement. Læs mere.

Kundeservice

Vores kundeservice har samme åbningstider som normalt. Alle vores medarbejdere tager imod kundernes opkald og mails hjemmefra.

Se åbningstider

Vores netværk har god kapacitet

Vi har et godt og solidt netværk hos 3 med en kapacitet til at rumme spidsbelastninger. Kundernes dataforbrug er steget en del på det seneste, men det skaber ikke bekymring internt hos os. Vores netværk er godt rustet til at håndtere opgaven.

Vi er samtidig meget opmærksomme på, at telenettet er af samfundskritisk betydning, og derfor har vi iværksat et beredskab for at sikre, at kritiske medarbejderfunktioner kan opretholde driften i disse tider.

Opkald til 112 og politiet bliver i øvrigt altid prioriteret først i vores netværk og dernæst opkald generelt forud for datatrafik, så kunderne kan komme i kontakt med dem, de har brug for.

Gratis sms og tale i udlandet

Er du en af de danskere, der er strandet i udlandet, skal du ikke være nervøs for dit mobilabonnement. Hvis du befinder dig i et af de 66 lande, som er inkluderet i 3LikeHome, kan du købe ekstra data til særpris, og vi har midlertidigt hævet den normale 30-dages grænse for brug af 3LikeHome til 60 dage.

Hvis du befinder dig i et land, som ikke er inkluderet i 3LikeHome, kan du frit sende sms’er og foretage opkald lokalt samt til Danmark, ligesom det er gratis for dig at modtage opkald fra danske numre. Du får desuden 1 GB data gratis. Dette gælder fra 13. marts til 15. april 2020.

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg