Lige nu GRATIS oprettelse på ALTHusk du også får gratis levering og retur

Lige nu GRATIS oprettelse på ALTHusk du også får gratis levering og retur

Black week!

Vi gør klar til
super skarpe tilbud.

Tilmeld dig nyhedsbrev og bliv holdt opdateret.

Tilmeld

Fri fragt & returnering

0 kr. i udbetaling

Hurtig levering

Glæd dig til Black Week
- og alle de vilde tilbud!

Vi er i fuld gang med at planlægge en stribe af gode tilbud til dig til Black Week, så du kan forkæle dig selv, en du holder af eller klare julegaverne i god tid og samtidigt spare penge.

Vi holder dig gerne orienteret - så skal du bare tilmelde dig vores nyhedsbrev nedenfor - så sørger vi for, at du er blandt de første, der bliver informeret, når festen skydes i gang.

Tilmeld dig nyhedsbrev

Ved tilmelding giver jeg samtykke til, at 3 må kontakte mig på e-mail, telefon, sms/mms og sociale medier for at blive holdt opdateret med nyheder, tilbud på produkter og tjenester samt konkurrencer fra 3. Kommunikationen kan vedrøre mit abonnement, hardware og tilhørende teleydelse samt tilbehør, som 3 tilbyder. Derudover giver jeg med mit samtykke lov til, at 3 må behandle mine forbrugs-, lokaliserings- og trafikdata til at give mig tilbud baseret på mit forbrug. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke.

Kan du ikke vente?

Så tjek vores store udvalg ud allerede i dag! Du finder altid skarpe priser og super gode tilbud på mobiler, tablet og tilbehør.

Se mobiler   Se tablets   Se tilbehør

 

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg