Teleselskabet 3 opruster på butikssiden

29. september 2016

Med ønsket om at komme tættere på kunderne, kan teleselskabet 3 meddele, at man er i fuld gang med at udvide forretningen med flere 3Butikker rundt omkring i landet. Udvidelsen starter med to spritnye 3Butikker i henholdsvis herningCentret og Næstved Storcenter, der begge bliver premieren på 3Butikkernes nye butiksdesign.

2017 bliver året, hvor 3 vil åbne flere butikker og være fysisk tilgængelig i de områder, hvor der lige nu er langt til nærmeste 3Butik. Som første skridt på vejen om at komme tættere på flere kunder, kommer der allerede til dette efterår en ny 3Butik i Herning og i Næstved. Til åbningen af begge butikker lancerer 3 samtidig et spritnyt og mere oplevelsesorienteret butiksdesign med markant mere fokus på tilbehør til mobilen.

”Med åbningen af flere butikker kommer vi tættere på kunderne, så de uden at skulle køre for langt kan besøge en 3Butik og få ansigt-til-ansigt service. Interessen for smartphones, gadgets og mobiltilbehør stiger år for år, og vores egne kunder elsker at være først med de sidste nye mobiler og tilbehør. Derfor er det vigtigt for os som teleselskab at tilpasse os vores kunders behov og at gå forrest sammen med dem,” siger 3’s direktør for privatkundemarkedet, David Elsass.

3 har tidligere været repræsenteret i en række byer via sit samarbejde med Fona, og ønsker altså nu at vende tilbage til nogle af de områder, hvor Fona i sin tid lå.

Oplevelsesorienteret design med kunden i centrum
Fremtidens 3Butikker er opdelt i zoner med blandt andet loungeområde, zoner til de enkelte brands og flere mindre betjeningsstationer, så personalet kan betjene kunderne i fred og ro trods travlhed i butikken.

”Det nye butiksdesign beror på konceptet om oplevelser, interaktion og funktionalitet. Det er optimale rammer for kunderne, der i højere grad vil få oplevelsen af et stort udvalg af produkter og tilbehør, samtidig med en personlig og nærværende betjening,” siger David Elsass.

Det nye butiksdesign byder på store forandringer i selve indretningen og markant mere fokus på mobiltilbehør. Kunderne kan gå på opdagelse langs butikkernes vægge og fx lytte til musik via Deezer på en tablet med høretelefoner, der alle er services og produkter, som er til salg i butikkerne.

Om 3Butikkerne

  • Der er 28 3Butikker i hele Danmark
  • 3Butik nr. 29 åbner i herningCentret d. 29/9-2016 kl. 10.00 og er på ca 91 kvm. HerningCentret er med sine 36.000 kvm og 75 butikker det største center i Midtjylland. Det besøges af ca 3 millioner mennesker om året.
  • 3Butik nr. 30 åbner i Næstved Storcenter d. 3/10-2016 kl. 10.00 og er på ca 74 kvm. Næstved Storcenter er det største shoppingcenter i region Sjælland og besøges af ca 4,8 millioner mennesker om året.
  • Til åbningen af de to nye butikker i herningCentret og Næstved Storcenter vil man kunne opleve premieren på 3Butikkernes nye butiksdesign og indretning, som senere rulles ud i resten af landet

Om 3

  • 3 tilbyder mobiltelefoni og dataforbindelser via 3G, 4G og 4G+ mobilnetværk. 3’s kunder er flittige brugere af data på mobilen og har i en årrække haft det største dataforbrug i Danmark. Med et tilbud om fri roaming i 40 lande via konceptet 3LikeHome ønsker 3 at være det foretrukne teleselskab for rejselystne danskere. 3 i Danmark er en del af 3 Group, som er repræsenteret i Italien, Østrig, England, Irland, HongKong, Indonesien og Sverige. 3 ejes af kinesiske CK-Hutchison (60%) og svenske Investor (40%). Læs mere om 3 Group på www.three.com og om 3 på www.3.dk.