3 vender tilbage til Næstved

22. september 2016

Bor man i Næstved eller omegn, er der lige nu langt til den nærmeste butik, der ligger i Køge. Derfor kan 3 nu med glæde løfte sløret for, at teleselskabet d. 3. oktober udvider med en 3Butik i Næstved Storcenter med et spritnyt butiksdesign og et bredere udvalg af tilbehør.

Den 3. oktober kan næstvedgenserne se frem til åbningen af en ny og 74 kvm. stor 3Butik i Næstved Storcenter. Åbningen af butikken i Næstved betyder, at afstanden til nærmeste 3Butik for et stort opland i Sydsjælland nu bliver kortere.

3 har under sit tidligere samarbejde med Fona været at finde i Næstved, men vender altså nu stærkt tilbage med et nyt butiksdesign, der blandt andet tilbyder kunderne et bredere udvalg af tilbehør og sætter en mere inspirerende og interaktiv ramme omkring valget af abonnementer, telefoner og tilbehør.

 ”Vi er utroligt spændte på at komme tilbage til Næstved og være tilgængelige for alle vores kunder i området. Næstved Storcenter er et stort og begivenhedsrigt center med 65 butikker og millioner af besøgende hvert år, og derfor er det et godt sted for 3Butikken at være. Vi glæder os samtidig til at vise kunderne det nye butiksdesign,” siger den kommende butikschef, David Rosenqvist, der kommer direkte fra en stilling som butikschef i 3Butikken i City 2 i Taastrup.

Butikkens kunder kan se frem til en inspirerende atmosfære og et dedikeret og kompetent medarbejderteam, der glæder sig til at stå til rådighed for kunderne, både ved spørgsmål til abonnementer eller køb af ny mobil eller nyt tilbehør.

Åbningsfest med konkurrencer, køtilbud og DJ
Åbningen af den nye 3Butik bliver blandt andet markeret med champagne, DJ og goodiebags til de første kunder mandag d. 3. oktober fra klokken 10.00 i 3Butikken i Næstved Storcenter. Butikken har to indgange – en fra Kurts Torv og en fra centrets strøg.

For at fejre åbningen kan 3Butikken afsløre, at der på dagen vil være en konkurrence, hvor en heldig kunde vinder et par BeoPLAY-højtalere. Derudover er der masser af nedsatte priser på fx tilbehør og ikke mindst køtilbud med syv mobiler til 1 krone, nemlig 1 stk iPhone 7 med 32 GB, 3 stk Samsung Galaxy S7 edge og 3 stk Huawei P9. Disse særlige tilbud gælder for kunder, som samtidig opretter et 3-abonnement med 20 GB og fri tale. Har man allerede abonnement hos 3, kan man også købe varerne på tilbud, hvis man er ude af binding på sit abonnement og forlænger det med seks måneders binding ved købet.

Om 3Butikkerne

  • Der er 28 3Butikker i hele Danmark
  • 3Butik nr. 29 åbner i herningCentret d. 29/9-16 kl. 10.00
  • 3Butik nr. 30 åbner i Næstved Storcenter d. 3/10-16 kl. 10.00
  • Til åbningen af de to nye butikker i herningCentret og Næstved Storcenter vil man kunne opleve premieren på 3Butikkernes nye butiksdesign og indretning, som senere rulles ud i resten af landet

Om 3

3 tilbyder mobiltelefoni og dataforbindelser via 3G, 4G og 4G+ mobilnetværk. 3’s kunder er flittige brugere af data på mobilen og har i en årrække haft det største dataforbrug i Danmark. Med et tilbud om fri roaming i 40 lande via konceptet 3LikeHome ønsker 3 at være det foretrukne teleselskab for rejselystne danskere. 3 i Danmark er en del af 3 Group, som er repræsenteret i Italien, Østrig, England, Irland, HongKong, Indonesien og Sverige. 3 ejes af kinesiske CK-Hutchison (60%) og svenske Investor (40%). Læs mere om 3 Group på www.three.com og om 3 på www.3.dk.