3 vender tilbage til Herning – i nye klæder

22. september 2016

Bor man i Herning eller omegn, er der lige nu langt til den nærmeste butik, der ligger i Silkeborg. Derfor kan 3 nu med glæde løfte sløret for, at teleselskabet d. 29. september udvider med en 3Butik i herningCentret, der bliver den første 3Butik i Danmark med 3’s spritnye butiksdesign og et bredere udvalg af tilbehør.

Den 29. september kan herningenserne se frem til åbningen af en ny og 91 kvm. stor 3Butik i herningCentret. Åbningen af butikken i Herning betyder, at afstanden til nærmeste 3Butik for et stort opland i Midtjylland nu bliver kortere.

3 har under sit tidligere samarbejde med Fona været at finde i Hernings gader, men vender altså nu stærkt tilbage med et nyt butiksdesign, der blandt andet tilbyder kunderne et bredere udvalg af tilbehør og sætter en mere inspirerende og interaktiv ramme omkring valget af abonnementer, telefoner og tilbehør.

 ”Vi glæder os utroligt meget til at være tilgængelige med ansigt-til-ansigt service for alle vores kunder i Herning og generelt i Midtjylland og samtidig give de besøgende premieren på 3’s nye butiksdesign. Netop herningCentret er et fantastisk sted at åbne en 3Butik. Det er et stort center med millioner af besøgende, der de seneste par år har gennemgået en større renovering. Det viser, at centeret er oppe på dupperne,” siger den kommende butikschef, Christoffer Storgaard, der kommer direkte fra en stilling som butikschef i 3Butikken i Viborg.

Det nye butiksdesign bliver en helt anden oplevelse for kunderne end i nogen anden 3Butik. Butikkens kunder kan se frem til en inspirerende atmosfære og et dedikeret og kompetent medarbejderteam, der glæder sig til at stå til rådighed for kunderne, både ved spørgsmål til abonnementer eller køb af ny mobil eller nyt tilbehør.

Åbningsfest med konkurrencer, køtilbud og DJ

Åbningen af den nye 3Butik bliver blandt andet markeret med champagne, DJ og goodiebags til de første kunder torsdag d. 29. september fra kl. 10.00 i 3Butikken i herningCentret. Butikken er placeret som Butik 4 ved centrets indgang A og er dermed en del af centrets afsnit med nyåbnede butikker. 

For at fejre åbningen kan 3Butikken afsløre, at der på dagen vil være en konkurrence, hvor en heldig kunde vinder et par BeoPLAY-højtalere. Derudover er der masser af nedsatte priser på fx tilbehør og ikke mindst køtilbud med syv mobiler til 1 krone, nemlig 1 stk iPhone 7 med 32 GB, 3 stk Samsung Galaxy S7 edge og 3 stk Huawei P9. Disse særlige tilbud gælder for kunder, som samtidig opretter et 3-abonnement med 20 GB og fri tale. Har man allerede abonnement hos 3, kan man også købe varerne på tilbud, hvis man er ude af binding på sit abonnement og forlænger det med seks måneders binding ved købet.

Om 3Butikkerne

  • Der er 28 3Butikker i hele Danmark
  • 3Butik nr. 29 åbner i herningCentret d. 29/9-16 kl. 10.00
  • 3Butik nr. 30 åbner i Næstved Storcenter d. 3/10-16 kl. 10.00
  • Til åbningen af de to nye butikker i herningCentret og Næstved Storcenter vil man kunne opleve premieren på 3Butikkernes nye butiksdesign og indretning, som senere rulles ud i resten af landet

Om 3

3 tilbyder mobiltelefoni og dataforbindelser via 3G, 4G og 4G+ mobilnetværk. 3’s kunder er flittige brugere af data på mobilen og har i en årrække haft det største dataforbrug i Danmark. Med et tilbud om fri roaming i 40 lande via konceptet 3LikeHome ønsker 3 at være det foretrukne teleselskab for rejselystne danskere. 3 i Danmark er en del af 3 Group, som er repræsenteret i Italien, Østrig, England, Irland, HongKong, Indonesien og Sverige. 3 ejes af kinesiske CK-Hutchison (60%) og svenske Investor (40%). Læs mere om 3 Group på www.three.com og om 3 på www.3.dk.