3 udvider 3LikeHome med Australien, Canada og New Zealand

23. november 2016

Kunder hos 3 med 3LikeHome i deres abonnement kan fra i dag også bruge mobilen i Australien, Canada og New Zealand til samme priser som i Danmark. 3 udvider dermed 3LikeHome til at omfatte i alt 43 lande. USA blev inkluderet i 3LikeHome i november 2015, og siden årsskiftet har 3LikeHome-kunder i gennemsnit haft et dataforbrug i USA, som ville have kostet dem mere end 10.000 kr. uden 3LikeHome.

Siden 3 inkluderede USA i 3LikeHome har kunderne taget godt for sig af muligheden for at bruge deres mobil i USA til samme priser som i Danmark. Derfor udvider 3 nu igen 3LikeHome med yderligere tre oversøiske lande - nemlig Australien, Canada og New Zealand, så både privat- og erhvervskunder samlet set kan bruge 3LikeHome i 43 lande.

”Med 3LikeHome vil vi gerne gøre det simpelt at rejse ud i verden på opdagelse eller forretningsrejse med sin smartphone som hjælpemiddel uden at skulle bekymre sig om mobilregningen. Australien, Canada og New Zealand byder bl.a. på utrolig smuk natur. Det er stadig forholdsvist dyrt at rejse dertil, men nu bliver det til gengæld billigt at dele alle sine oplevelser derfra med dem derhjemme,” siger Morten Christiansen, administrerende direktør hos 3.

 

Store besparelser over tid

Uden 3LikeHome koster 1 MB data 75-100 kr. i de tre nye 3LikeHome-lande. 3 forventer derfor, at dataforbruget i de nye lande fremover vil bevæge sig stejlt opad fra et lavt niveau i dag. 3 har registreret samme tendens i USA, siden selskabet inkluderede USA i 3LikeHome i november 2015.

Kunder hos 3 med et abonnement med 3LikeHome har i år i gennemsnit brugt data i USA, som ville have kostet dem mere end 10.000 kr., hvis de ikke havde haft 3LikeHome. Ifølge 3 cementerer disse beregninger konceptets eksistensberettigelse fremover. 

”Til sommer regulerer EU forbrugerpriserne på roaming i alle EU-lande. En stor del af vores kunder vil dog ikke mærke forskel, da de længe har nydt godt af 3LikeHome og har kunnet roame frit i EU. Vores kunder rejser dog også ofte uden for Europa, og her skal 3LikeHome også følge med. Med dagens udvidelse når vi op på tolv lande uden for EU og vores mål er, at 3LikeHome fortsat skal være et attraktivt tilbud med et globalt perspektiv for vores kunder,” siger Morten Christiansen fra 3.

3 har tilbudt 3LikeHome i en række EU-lande siden starten af 2014, og siden maj i år har alle EU lande været inkluderet i konceptet. Kunder hos 3 med et abonnement med 3LikeHome har i år i gennemsnit brugt data i EU, som ville have kostet mere end 4.500 kr., hvis de ikke havde haft 3LikeHome og skulle betale gældende EU-takster.

 

Om 3LikeHome:

-        3 droppede som de første roamingafgifterne i starten af 2014, hvor teleselskabet lancerede 3LikeHome i seks lande.

-        3LikeHome dækker i dag 43 lande: De Amerikanske Jomfruøer, Australien, Belgien, Bulgarien, Canada, Cypern, England, Estland, Finland, Frankrig, Grækenland, Holland, Hongkong, Irland, Island, Italien, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, New Zealand, Nordirland, Norge, Polen, Portugal, Puerto Rico, Rumænien, San Marino, Schweiz, Singapore, Skotland, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, USA, Wales og Østrig.

-        3LikeHome er inkluderet i alle Fri Tale- og bredbåndsabonnementer for privatkunder samt en række erhvervsabonnementer hos 3.

 

3LikeHome dækker:

-        Trafik på alle netværk i de pågældende lande, ikke kun 3’s netværk

-        Modtagelse af kald og opkald til danske og lokale numre 

-        SMS/MMS til danske numre og til lokale numre 

-        Op til 10 GB data i op til 30 dage af gangen. Data forbruges fra den datamængde, der er inkluderet i kundens abonnement

-        Opkald til udenlandske numre uden for det land, man befinder sig i, koster almindelig udlandstakst.

 

Beregninger på årets 3LikeHome-forbrug

-        Kunder hos 3 med et abonnement med 3LikeHome har i år i gennemsnit forbrugt data i EU, som ville have kostet dem mere end 4.500 kr., hvis de ikke havde haft 3LikeHome og skulle betale gældende EU-takster

-        Kunder hos 3 med et abonnement med 3LikeHome har i år i gennemsnit forbrugt data i USA, som ville have kostet mere end 10.000 kr., hvis de ikke havde haft 3LikeHome

-        Beregningerne gælder for 1. januar til 15. november 2016 på tværs af privat- og erhvervskunder.

 

For yderligere information til medierne:

Kontakt Rikke Juul, Head of PR & Communications, 3 Danmark, e-mail: rikke.juul@3.dk, mobil: 31 200 400.

 

Du kan altid kontakte den vagthavende kommunikationskonsulent i 3’s kommunikationsafdeling på mobil 31 200 202.

 

Om 3:

3 tilbyder mobiltelefoni og dataforbindelser via 3G, 4G og 4G+ mobilnetværk. 3’s kunder er flittige brugere af data på mobilen og har i en årrække haft det største dataforbrug i Danmark. Med et tilbud om fri roaming i 43 lande via konceptet 3LikeHome ønsker 3 at være det foretrukne teleselskab for rejselystne danskere. 3 i Danmark er en del af 3 Group, som er repræsenteret i Italien, Østrig, England, Irland, HongKong, Indonesien og Sverige. 3 ejes af kinesiske CK-Hutchison (60%) og svenske Investor (40%). Læs mere om 3 Group på www.three.com og om 3 på www.3.dk