3 starter salg af iPhone SE den 5. april med forudbestilling
fra den 29. marts

26. marts 2016 

Teleselskabet 3 bekræfter, at selskabet den 5. april starter salg af iPhone SE, Apple’s hidtil stærkeste telefon, med en fire tommer stor skærm. iPhone SE kan forudbestilles på 3.dk fra den 29. marts kl. 00.01 – og i almindelig åbningstid i 3’s butikker landet over og i 3’s kundeservice.

Med den nye iPhone SE har Apple formået at kombinere styrken fra iPhone 6s med det lette og kompakte aluminiumsdesign, som kunderne elsker og en et fire tommer stor retinaskærm. iPhone SE tilbydes i fire lækre metallic-farver, herunder også rose gold. iPhone SE er den ideelle telefon til den, der foretrækker en mindre telefon, og som samtidig vil nyde godt af den styrke, der ligger i A9 chippens avancerede 64-bit arkitektur, den længere batterilevetid, det avancerede 12-megapixel iSight kamera med Live Photos, muligheden for at optage 4K video og anvendelsen af Touch ID og Apple Pay.
 

”iPhone SE er det perfekte valg for kunder, som ønsker en mindre, men stærk iPhone oplevelse,” siger David Elsass, direktør for privatmarkedet i 3. ”Vi ved, at vores kunder vil elske at bruge iPhone SE på 3’s hurtige og stabile netværk.”
 

iPhone SE fås bl.a. med et Fri Tale 10 GB-abonnement med 3Deling og 3LikeHome og kan forudbestilles fra den 29. marts kl. 00.01 på 3.dk – og i 3’s butikker og i 3’s kundeservice på 70 313 313 i almindelig åbningstid. Læs mere om iPhone SE og priser på 3.dk/iphone-se og om iPhone på www.apple.com/iphone.

For yderligere information til medierne:

Kontakt Rikke Juul, kommunikationschef, 3 Danmark, e-mail: rikke.juul@3.dk, mobil: 31 200 400. Du kan altid kontakte den vagthavende kommunikationskonsulent i 3’s kommunikationsafdeling på mobil 31 200 202.

Om 3:

3 tilbyder mobiltelefoni og dataforbindelser via 3G, 4G og 4G+ mobilnetværk. 3’s kunder er flittige brugere af data på mobilen og har i en årrække haft det største dataforbrug i Danmark. Med et tilbud om fri roaming i 28 lande via konceptet 3LikeHome ønsker 3 at være det foretrukne teleselskab for rejselystne danskere. 3 i Danmark er en del af 3 Group, som er repræsenteret i Italien, Østrig, England, Irland, HongKong, Indonesien og Sverige. 3 ejes af kinesiske CK-Hutchison (60%) og svenske Investor (40%). Læs mere om 3 Group på www.three.com og om 3 på www.3.dk.