3 præsenterer igen i år den ultimative Roskilde Festival app

20. juni 2016 

Teleselskabet 3 præsenterer op til årets Roskilde Festival en opdateret version af app’en Crowdsearch, som kan gøre det lettere for festivalgæster at finde hinanden. App’en blev lanceret på Roskilde Festival 2015 med stor succes. Den nye version byder bl.a. på mulighed for at tage billeder i app’en og dele direkte på Facebook samt at ’requeste’ venners lokation selvom de er ’off the grid’.

Når man melder sig til at hente den næste omgang øl under en koncert på Roskilde Festival, kan det være forbundet med en vis risiko for at blive væk fra venneflokken i menneskemylderet. Dét problem har teleselskabet 3 sat sig for at løse med app’en Crowdsearch, som er dedikeret til at hjælpe alle gæster på Roskilde Festival. 

Hvem hører hvad hvor?
App’en indeholder et kort over camping- og festivalpladsen med oversigt over scener og områder og er koblet op på dette års musikprogram. Med få klik kan man få overblik over, hvilke venner fra Facebook, der er på festivalen og bede om adgang til at se, hvor de befinder sig og hvilke koncerter de er til. App’en er gratis og tilgængelig for alle i App Store.

”Som eksklusiv partner inden for mobiltelefoni vil vi gerne gøre vores til, at alle gæster får en rigtig god festival sammen med deres venner ved hjælp af mobilens mange muligheder. Crowdsearch var en stor succes på Roskilde Festival i 2015. Det vil vi gerne gentage i år, hvor vi har brugt en del af den feedback, vi fik i 2015, til at gøre app’en endnu bedre,” siger Head of Consumer Marketing i 3, Frederik Grønlund Scholten.

Crowdsearch blev downloadet mere end 33.000 gange før og under Roskilde Festival i 2015. Fredagen inden festivalen lå app’en på førstepladsen på listen over mest downloadede social media apps i App Store i Danmark.

Nye nyttige features
Crowdsearch kan allerede nu hentes i App Store. 3 udsender en opdatering af app’en fra den 20. juni, som indeholder en række nyttige forbedringer, bl.a.: 

-        Location request
Hvis man ikke ønsker at være synlig på kortet i Crowdsearch hele tiden eller vil spare den strøm, som app’en bruger på at opdatere ens placering, kan man vælge at gå ’Off the grid’. Som noget nyt betyder det dog ikke, at vennerne slet ikke kan finde én. De kan nemlig sende en ’Location request’, som popper op på skærmen som en IOS alert.  Her kan man vælge at godkende, at vennen får info om, hvor man befinder sig.

-        Share on Facebook
Den nye version af Crowdsearch tilbyder en tættere integration med Facebook, hvor man fx kan tage et billede, mens Crowdsearch app’en er åben, og dele sin præcise lokation på kortet sammen med billedet på Facebook. Crowdsearch laver automatisk et forslag til statusteksten – som fx: ’Keeping it real to Wiz Khalifa at Avalon’. Man kan samtidig ’tagge’ de venner, man er sammen med.

FAKTA om Crowdsearch

  • Crowdsearch kan downloades fra Apple’s App Store
  • Den er gratis og kan bruges af alle med en Facebook-profil uanset, hvilket teleselskab man har
  • App’en virker på hele Roskilde Festival og kan ved hjælp af Facebook og telefonens indbyggede GPS præcist lokalisere brugerens Facebook-venner
  • App’en kræver iOS 7.0 eller senere versioner. Den kan bruges på iPhone, iPad og iPod Touch. Den er optimeret til iPhone 5, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s og iPhone 6s Plus.

 

Sådan fungerer Crowdsearch

  1. Download Crowdsearch til mobilen
  2. Skab forbindelse til Facebook for at få en oversigt over dine venner i app’en
  3. Vælg de venner, du vil forbindes med, og inviter dem til at bruge app’en
  4. Når dine venner har downloadet app’en, kan I blive forbundet og se hinanden på kortet
  5. ’Off the grid’-funktionen sikrer, at du kun er søgbar på kortet, når du har lyst samt at du kan skære ned på app’ens strømforbrug
  6. Brug app’en til at lave cool og præcise opdateringer på Facebook

Her finder du Crowdsearch i App Store

 

3 indgik i 2015 i et samarbejde med Roskilde Festival og blev således eksklusiv partner inden for mobiltelefoni. Partnerskabet fortsætter i 2016 og betyder bl.a., at 3 igen i år tilbyder gratis opladning til alle på festivalen samt ’mobile aid’ til tilskadekomne mobiler.

 

For yderligere information til medierne:
Kontakt Rikke Juul, Head of PR & Communications, 3 Danmark, e-mail: rikke.juul@3.dk, mobil: 31 200 400.

Du kan altid kontakte den vagthavende kommunikationskonsulent i 3’s kommunikationsafdeling på mobil 31 200 202.

Om 3:
3 tilbyder mobiltelefoni og dataforbindelser via 3G, 4G og 4G+ mobilnetværk. 3’s kunder er flittige brugere af data på mobilen og har i en årrække haft det største dataforbrug i Danmark. Med et tilbud om fri roaming i 28 lande via konceptet 3LikeHome ønsker 3 at være det foretrukne teleselskab for rejselystne danskere. 3 i Danmark er en del af 3 Group, som er repræsenteret i Italien, Østrig, England, Irland, HongKong, Indonesien og Sverige. 3 ejes af kinesiske CK-Hutchison (60%) og svenske Investor (40%). Læs mere om 3 Group på www.three.com og om 3 på www.3.dk

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg