3 gør det gratis at ringe til kundeservice fra hele verden

 23. august 2016

 

Med henblik på at optimere kundernes oplevelser, gør teleselskabet 3 det gratis for alle kunder at ringe til 3’s kundeservice - uanset hvor i verden, kunden befinder sig.

Nu kan samtlige kunder, der ringer fra et 3-abonnement, ringe til 3 helt uden omkostninger. Uanset hvor i verden man befinder sig. Dette gælder både opkald til business kundeservice, privat kundeservice og teknisk support.

”Hvad enten det drejer sig om spørgsmål om ens abonnement og forbrug eller om opdatering af software på mobilen, er det vigtigt for os som teleselskab at gøre det nemt for vores kunder at få fat i os. Det er især glædeligt, at kunder der befinder sig i udlandet også kan ringe og få hjælp helt omkostningsfrit. Står en kunde i udlandet, skal han ikke bekymre sig om, hvad det koster at ringe til os for at få hjælp,” siger 3’s direktør for kundeservice Peter Kirk og tilføjer, at det også er gratis at ringe fra lande, der ikke er med i 3LikeHome.

Gratis opkald til kundeservice er det seneste tiltag fra 3, der underbygger ambitionen om at være de rejselystne danskeres foretrukne teleselskab. Det nye tiltag går hånd i hånd med 3LikeHome, der inkluderer fri roaming i 40 lande og gør det muligt at bruge sit abonnement ved at ringe, sms’e og bruge data på samme vilkår som i Danmark. 

 

Fakta om 3’s kundeservice

  •  3’s seneste måling for juli måned viser, at den gennemsnitlige ventetid for privatkunder er 99 sekunder, når de ringer til 3’s kundeservice og erhvervskunder venter i snit 41 sekunder. Cirka halvdelen af alle kunder besvares indenfor 0 - 15 sekunder. Der er kortest ventetid mellem kl. 9-10 og 15-18.

  • Åbningstider for kundeservice for privat- og erhvervskunder

         Mandag: 9.00-18.00
         Tirsdag-torsdag: 9.00-17.00
         Fredag: 9.00-16.30
         Weekend/helligdage: Lukket

  • Privat kundeservice kan kontaktes på tlf. 70 31 33 13
    Business kundeservice kan kontaktes på tlf. 70 31 30 00

 

  • Teknisk support har åbent mandag-fredag kl. 9.00-18.00, lørdag: 9.30-15.00 og søndag er der lukket.

 

Om 3

3 tilbyder mobiltelefoni og dataforbindelser via 3G, 4G og 4G+ mobilnetværk. 3’s kunder er flittige brugere af data på mobilen og har i en årrække haft det største dataforbrug i Danmark. Med et tilbud om fri roaming i 40 lande via konceptet 3LikeHome ønsker 3 at være det foretrukne teleselskab for rejselystne danskere. 3 i Danmark er en del af 3 Group, som er repræsenteret i Italien, Østrig, England, Irland, HongKong, Indonesien og Sverige. 3 ejes af kinesiske CK-Hutchison (60%) og svenske Investor (40%). Læs mere om 3 Group på www.three.com og om 3 på www.3.dk