3: Fri data, sms og tale til og fra Frankrig

15. juli 2016 

På baggrund af det forfærdelige angreb i Nice i Frankrig i går aftes, eftergiver 3 samtlige udgifter for SMS, MMS og opkald til og fra Frankrig. Kunder, der befinder sig i Frankrig, kan desuden bruge data uden omkostninger.

3 eftergiver udgifterne med tilbagevirkende kraft fra i går d. 14. juli kl. 22.30 til og med i dag, 15. juli kl. 22.30.

3 gør dette af hensyn til og forståelse for de kunder, der befinder sig i Nice, så de uden bekymringer kan kontakte familie og venner hjemme i Danmark, mens pårørende i Danmark kan ringe og få kontakt til venner og familie, der befinder sig i Frankrig.

Vores tanker går til de berørte af angrebet. 

For yderligere information til medierne:

Kontakt Rikke Juul, Head of PR & Communications, 3 Danmark, e-mail: rikke.juul@3.dk, mobil: 31 200 400.

Du kan altid kontakte den vagthavende kommunikationskonsulent i 3’s kommunikationsafdeling på mobil 31 200 202.

Om 3:

3 tilbyder mobiltelefoni og dataforbindelser via 3G, 4G og 4G+ mobilnetværk. 3’s kunder er flittige brugere af data på mobilen og har i en årrække haft det største dataforbrug i Danmark. Med et tilbud om fri roaming i 28 lande via konceptet 3LikeHome ønsker 3 at være det foretrukne teleselskab for rejselystne danskere. 3 i Danmark er en del af 3 Group, som er repræsenteret i Italien, Østrig, England, Irland, HongKong, Indonesien og Sverige. 3 ejes af kinesiske CK-Hutchison (60%) og svenske Investor (40%). Læs mere om 3 Group på www.three.com og om 3 på www.3.dk

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg