3 flytter ind hos FONA i Holstebro

3. februar 2015

Fremover byder Teleselskabet 3 kunderne velkommen i FONA i Holstebro, hvor 3 flytter ind med egen shop-in-shop butik. Åbningen markeres på festlig vis fredag den 13. februar.

Mandag den 9. februar slår FONA på Nørregade 30 dørene op til en ny 3Butik, der fungerer som shop-in-shop. FONA og 3 har samarbejdet de sidste syv år, hvor FONA har været forhandler af 3’s produkter, og 3 har haft shop-in-shops i udvalgte FONA-forretninger. Nu udvider de to partnere samarbejdet. Derfor rykker 3 nu ind i 40 af FONAs i alt 58 butikker, heriblandt FONA i Holstebro. 

”FONA har et bredt udvalg af elektronik og vores medarbejdere er eksperter i mobiltelefoni. På den måde supplerer vi hinanden godt og med vores populære shop-in-shop-koncept samler vi vores ekspertise under samme tag. Nu breder vi konceptet ud til endnu flere dele af landet. Og for kunderne betyder det, at de får nem adgang til personlig betjening og rådgivning”, siger Michael Palner, Head of Consumer Sales Retail i 3 Danmark.

Åbningen af den nye 3 shop-in-shop fejres på festlig vis fredag den 13. februar, hvor 3 og FONA ruller den røde løber ud og byder på kolde forfriskninger og lækre snacks.

Læs mere om 3 på www.3.dk

For yderligere information til medierne:

Kontakt Michelle Pedersen, kommunikationskonsulent, 3 Danmark, e-mail: michelle.pedersen@3.dk, mobil: 31 200 848.

Du kan altid kontakte den vagthavende kommunikationskonsulent i 3’s kommunikationsafdeling på mobil 31 200 202.

Om 3:

3 tilbyder danskerne mobiltelefoni og mobilt bredbånd. Kombinationen af 3’s 3G-netværk og lynhurtige 4G /LTE-netværk, sikrer danskerne adgang til fremtidens netværk - i dag. 3 i Danmark er en del af Hi3G Access, som har mobillicenser i Danmark og Sverige og ejes af Hutchison Whampoa Ltd. (60 pct.) og Investor AB (40 pct.). Begge ejere har global industriel og teknologisk erfaring. 3 samarbejder desuden med selskaber i Hutchison Whampoa-gruppen, som har 3G-licenser i Israel og Macau og 4G/LTE-licenser i Danmark, Hongkong, Italien, Irland, Storbritannien, Sverige og Østrig. Du kan besøge 3 på www.3.dk

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg