3 forlænger fri tale og sms til og fra Nepal

6. maj 2015

Teleselskabet 3 har siden det voldsomme jordskælv i Nepal den 25. april givet alle kunder fri tale og sms mellem Nepal og Danmark. På grund af katastrofens massive omfang forlænger teleselskabet nu initiativet. Dermed kan 3’s kunder i Danmark fortsætte med at ringe og sms’e gratis til familie og venner, der opholder sig i Nepal helt frem til den 31. maj.

Nødhjælpsarbejdere og lokale nepalesere kæmper i ruinerne efter jordskælvet, der rystede Nepal den 25. april, og på tragisk vis kostede flere tusinde mennesker livet. 3 har siden katastrofen indtraf eftergivet alle roaming-afgifter på tale og sms fra Nepal til Danmark. Initiativet, der oprindeligt skulle have varet til og med den 10. maj, forlænges nu. Teleselskabet har på grund katastrofens massive omfang besluttet at forlænge den roaming-fri periode, så 3’s kunder fortsat kan ringe og sms’e gratis mellem Nepal og Danmark i hele maj måned.

3 har via sms informeret kunderne i Nepal om, hvordan de kan kontakte Udenrigsministeriet samt, at perioden for fri tale og sms er blevet forlænget til og med den 31. maj. 

Det er muligt at støtte ofrene for jordskælvet via nedenstående nødhjælpsorganisationer:


Røde Kors
- SMS NEPAL til 1240 og støt med 100 kr.

Læger uden grænser
- SMS AKUT til 1414 og støt Læger uden Grænsers katastrofefond med 150 kr.

UNICEF
- SMS ALARM til 1919 og støt UNICEFs katastrofeberedskab med 150 kr.


Vores tanker går til alle, der er berørte af katastrofen. 


For yderligere information til medierne:

Kontakt Rikke Juul, kommunikationschef, 3 Danmark, e-mail: rikke.juul@3.dk, mobil: 31 200 400.

Du kan altid kontakte den vagthavende kommunikationskonsulent i 3’s kommunikationsafdeling på mobil 31 200 202.

 

Om 3:

3 tilbyder danskerne mobiltelefoni og mobilt bredbånd. Kombinationen af 3’s 3G-netværk og lynhurtige 4G /LTE-netværk, sikrer danskerne adgang til fremtidens netværk - i dag. 3 i Danmark er en del af Hi3G Access, som har mobillicenser i Danmark og Sverige og ejes af Hutchison Whampoa Ltd. (60 pct.) og Investor AB (40 pct.). Begge ejere har global industriel og teknologisk erfaring. 3 samarbejder desuden med selskaber i Hutchison Whampoa-gruppen, som har 3G-licenser i Israel og Macau og 4G/LTE-licenser i Danmark, Hongkong, Italien, Irland, Storbritannien, Sverige og Østrig. Du kan besøge 3 på www.3.dk.