3 klar med stadionløsning på Brøndby Stadion

2. juni 20155 

Søndag den 7. juni tordner Brøndby IF og Esbjerg fB sammen på Brøndby Stadion. Men det er ikke kun de to superligahold, der er klar i offensiven. Teleselskabet 3 har også kridtet banen op og har, som den eneste teleoperatør, etableret en stadionløsning, der sætter ekstra turbo på selskabets 3G og 4G-netværk på Brøndby Stadion.

Teleselskabet 3 er rykket ind på grønsværen på Brøndby Stadion. Her har 3 netop etableret en særlig stadionløsning, der tuner selskabets 3G og 4G-dækning. Det nye netværksudstyr modvirker langsomme dataforbindelser ved spidsbelastninger på de store kampdage på stadion og sikrer fuld dækning i alle afkroge på og omkring Brøndby Stadion.

”Vi vil gerne give vores kunder den bedste mobiloplevelse, uanset om de er i byen, til fodboldkamp eller på sommerferie i udlandet. Og med den nye specialdesignede stadionløsning kan vores kunder roligt dele kampoplevelsen på de sociale medier og ’live-bette’ under kampen. Den nye løsning giver nemlig markant bedre dækning og mere kapacitet, fordi masten er placeret på selve stadion,” siger David Elsass, direktør for privatmarkedet hos 3.

Tidligere var Brøndby Stadion primært dækket af mobilmasten på Gammel Kirkevej uden for stadion, men fremover vil de to løsninger i kombination bidrage til en bedre netværksoplevelse.

Udover Brøndby Stadion, så får naboer i området også glæde af den nye netværksløsning, der også dækker i området omkring stadion. Idrættens Hus og Brøndby Hallen kan bl.a. også nyde godt af højere datahastigheder på mobil og tablet.


Læs mere om 3 på www.3.dk

 

For yderligere information til medierne:

Kontakt Michelle Pedersen, kommunikationsmedarbejder, 3 Danmark, e-mail: michelle.pedersen@3.dk, mobil: 31 200 848. Du kan altid kontakte den vagthavende kommunikationskonsulent i 3’s kommunikationsafdeling på mobil 31 200 202. 

Om 3:

3 tilbyder danskerne mobiltelefoni og mobilt bredbånd. Kombinationen af 3’s 3G-netværk og lynhurtige 4G /LTE-netværk, sikrer danskerne adgang til fremtidens netværk - i dag. 3 i Danmark er en del af Hi3G Access, som har mobillicenser i Danmark og Sverige og ejes af Hutchison Whampoa Ltd. (60 pct.) og Investor AB (40 pct.). Begge ejere har global industriel og teknologisk erfaring. 3 samarbejder desuden med selskaber i Hutchison Whampoa-gruppen, som har 3G-licenser i Israel og Macau og 4G/LTE-licenser i Danmark, Hongkong, Italien, Irland, Storbritannien, Sverige og Østrig. Du kan besøge 3 på www.3.dk.

 

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg