3: Fri data, tale og sms i Frankrig

Den 14. november 2015

De voldsomme terrorangreb i Paris den 13. november har på tragisk vis kostet mange menneskeliv og såret hundredvis. På grund af den ekstraordinære situation i Paris eftergiver 3 roamingafgifterne for alle kunder, der befinder sig i Frankrig. 3’s kunder kan således frit gå på internettet og ringe og sms’e til familie, venner og bekendte hjemme i Danmark. 

Denne udmelding betyder, at 3’s kunder som ikke har 3LikeHome inkluderet i sit abonnement gratis kan bruge data i Frankrig og ringe og sms’e fra Frankrig til Danmark fra den 13. november kl. 21.00 til den 15. november kl. 22.00. Alle 3Kunder i Frankrig kan desuden ringe gratis til lokale numre inden for samme periode.


Vores tanker går til de berørte af terrorangrebene. 

 

For yderligere information til medierne:

Kontakt Rikke Juul, Head of PR & Communications, 3 Danmark, e-mail: rikke.juul@3.dk, mobil: 31 200 400.

Du kan altid kontakte den vagthavende kommunikationskonsulent i 3’s kommunikationsafdeling på mobil 31 200 202.

  

Om 3:

3 tilbyder danskerne mobiltelefoni og mobilt bredbånd. Kombinationen af 3’s 3G-netværk og lynhurtige 4G-netværk, sikrer danskerne adgang til fremtidens netværk - i dag. 3 i Danmark er en del af Hi3G Access, som har mobillicenser i Danmark og Sverige og ejes af CK Hutchison (60 pct.) og Investor AB (40 pct.). Begge ejere har global industriel og teknologisk erfaring. 3 samarbejder desuden med selskaber i Hutchison Whampoa-gruppen, som har 3G-licenser i Israel og Macau og 4G-licenser i Danmark, Hongkong, Italien, Irland, Storbritannien, Sverige og Østrig. Du kan besøge 3 på www.3.dk.

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg