3: Fri data, tale og sms i Frankrig

Den 14. november 2015

De voldsomme terrorangreb i Paris den 13. november har på tragisk vis kostet mange menneskeliv og såret hundredvis. På grund af den ekstraordinære situation i Paris eftergiver 3 roamingafgifterne for alle kunder, der befinder sig i Frankrig. 3’s kunder kan således frit gå på internettet og ringe og sms’e til familie, venner og bekendte hjemme i Danmark. 

Denne udmelding betyder, at 3’s kunder som ikke har 3LikeHome inkluderet i sit abonnement gratis kan bruge data i Frankrig og ringe og sms’e fra Frankrig til Danmark fra den 13. november kl. 21.00 til den 15. november kl. 22.00. Alle 3Kunder i Frankrig kan desuden ringe gratis til lokale numre inden for samme periode.


Vores tanker går til de berørte af terrorangrebene. 

 

For yderligere information til medierne:

Kontakt Rikke Juul, Head of PR & Communications, 3 Danmark, e-mail: rikke.juul@3.dk, mobil: 31 200 400.

Du kan altid kontakte den vagthavende kommunikationskonsulent i 3’s kommunikationsafdeling på mobil 31 200 202.

  

Om 3:

3 tilbyder danskerne mobiltelefoni og mobilt bredbånd. Kombinationen af 3’s 3G-netværk og lynhurtige 4G-netværk, sikrer danskerne adgang til fremtidens netværk - i dag. 3 i Danmark er en del af Hi3G Access, som har mobillicenser i Danmark og Sverige og ejes af CK Hutchison (60 pct.) og Investor AB (40 pct.). Begge ejere har global industriel og teknologisk erfaring. 3 samarbejder desuden med selskaber i Hutchison Whampoa-gruppen, som har 3G-licenser i Israel og Macau og 4G-licenser i Danmark, Hongkong, Italien, Irland, Storbritannien, Sverige og Østrig. Du kan besøge 3 på www.3.dk.