3 ansætter ny Head of PR & Communications

2. marts 2015

Den 2. marts tiltræder Rikke Juul Hansen stillingen som leder af kommunikationsafdelingen i 3 og afløser hermed Tanja Krebsø som Head of PR & Communications.


35-årige Rikke Juul Hansen kommer fra en stilling som Senior Account Manager hos kommunikationsbureauet Discus Communications, hvor hun bl.a. har haft ansvaret for planlægning og koordinering af Sonys nordiske PR- indsats. Rikke har tidligere arbejdet som Nordic PR Manager for HTC, Communications Manager for den danske smartphone-producent Lumigon og hos Telenor. Rikke Juul Hansen er uddannet cand.comm. fra RUC og har gennem de sidste ni år fået indgående erfaring med at arbejde strategisk med PR og kommunikation i tele- og mobilbranchen.


”Jeg glæder mig til at arbejde sammen med Rikke, som har et bredt kendskab til processerne og mekanismerne i telebranchen fra sine tidligere stillinger på både operatør- og producentsiden”, siger Morten Christiansen, CEO for 3 i Danmark.

Læs mere om 3 på 3.dk

For yderligere information om 3:
Kontakt Hanne Damgaard, kommunikationskonsulent, 3 Danmark, e-mail: hanne.damgaard@3.dk, mobil: 31 200 478. Du kan altid kontakte den vagthavende kommunikationskonsulent i 3’s kommunikationsafdeling på mobil 31 200 202.

Om 3:
3 tilbyder danskerne mobiltelefoni og mobilt bredbånd. Kombinationen af 3’s 3G-netværk og lynhurtige 4G /LTE-netværk, sikrer danskerne adgang til fremtidens netværk - i dag. 3 i Danmark er en del af Hi3G Access, som har mobillicenser i Danmark og Sverige og ejes af Hutchison Whampoa Ltd. (60 pct.) og Investor AB (40 pct.). Begge ejere har global industriel og teknologisk erfaring. 3 samarbejder desuden med selskaber i Hutchison Whampoa-gruppen, som har 3G-licenser i Israel og Macau og 4G/LTE-licenser i Danmark, Hongkong, Italien, Irland, Storbritannien, Sverige og Østrig. Du kan besøge 3 på www.3.dk.

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg