3 ansætter ny Head of Marcom

3. august 2015

Frederik Scholten tiltræder i august som Head of Marcom for privatmarkedet hos 3. Frederik kommer fra en stilling som kontaktdirektør hos mediebureauet MediaCom. 

38-årige Frederik Scholten er bl.a. uddannet Bach.Scient.IT fra Aalborg Universitet (Medieteknologi)  og kommer fra en stilling som kontaktdirektør i mediebureauet MediaCom og har endvidere fungeret som Group Account Director hos IUM, et andet af Danmarks store mediebureauer. Han har således en indgående viden om medier og samtidig et omfattende kendskab til telebranchen gennem sit arbejde med medieplanlægning.

”Jeg glæder mig til at byde Frederik velkommen i 3 og ser frem til at få tilført en helt ny kompetence, som bliver afgørende i transformationen mod brugen af de nyeste medier i markedsføringen. Samtidig betyder Frederiks erfaring fra mediebureauverdenen, at vi kan forvente at optimere vores marketingbudget i endnu højere grad end, hvad tilfældet er i dag”, siger David Elsass, direktør for 3’s privatkundemarked.

Hos 3 vil Frederik Scholten indgå i ledergruppen for Consumer Market og blive ansvarlig for marketingteamet, som bl.a. står bag kampagner, sociale medier, grafisk design og trade marketing. 

Læs mere om 3 på 3.dk

For yderligere information til medierne:

Kontakt Hanne Damgaard, Kommunikationskonsulent, 3 Danmark, e-mail: hanne.damgaard@3.dk, mobil: 31 200 478.

Du kan altid kontakte den vagthavende kommunikationskonsulent i 3’s kommunikationsafdeling på mobil 31 200 202. 

Om 3:

3 tilbyder danskerne mobiltelefoni og mobilt bredbånd. Kombinationen af 3’s 3G-netværk og lynhurtige 4G-netværk, sikrer danskerne adgang til fremtidens netværk - i dag. 3 i Danmark er en del af Hi3G Access, som har mobillicenser i Danmark og Sverige og ejes af Hutchison Whampoa Ltd. (60 pct.) og Investor AB (40 pct.). Begge ejere har global industriel og teknologisk erfaring. 3 samarbejder desuden med selskaber i Hutchison Whampoa-gruppen, som har 3G-licenser i Israel og Macau og 4G-licenser i Danmark, Hongkong, Italien, Irland, Storbritannien, Sverige og Østrig. Du kan besøge 3 på www.3.dk.

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg