3 flytter ind hos FONA i Næstved Storcenter

15. december 2014

3Butikken rykker fra gågaden og ind hos FONA i Næstved Storcenter. Her flytter 3 ind med eget shop-in-shop område i begyndelsen af februar næste år.

I februar 2015 slår FONA i Næstved Storcenter dørene op til en ny 3Butik, der fungerer som shop-in-shop. Bag 3-disken i FONA vil 3’s medarbejdere således stå klar til at rådgive nye og eksisterende kunder.

”FONA har et bredt udvalg af elektronik og 3’s medarbejdere er eksperter i mobiltelefoni. På den måde supplerer vi hinanden godt. Og med vores populære shop-in-shop-koncept samler vi vores ekspertise under samme tag. Flytningen betyder også, at vi rykker derhen, hvor kunderne gør deres indkøb – og det er i Storcentret,” siger Michael Palner, Head of Consumer Sales Retail i 3 Danmark.

3 holder sidste salgsdag i 3Butikken på Hjultorv mandag den 29. december, hvorefter teleselskabet går i gang med at forberede åbningen af den nye shop-in-shop, der vil blive fejret på festlig vis med kolde forfriskninger og lækre snacks.

Læs mere om 3 på www.3.dk

For yderligere information til medierne:

Kontakt Michelle Pedersen, kommunikationskonsulent, 3 Danmark, e-mail: michelle.pedersen@3.dk, mobil: 31 200 848.

Du kan altid kontakte den vagthavende kommunikationskonsulent i 3’s kommunikationsafdeling på mobil 31 200 202.

Om 3:

3 tilbyder danskerne mobiltelefoni og mobilt bredbånd. Kombinationen af 3’s 3G-netværk og lynhurtige 4G /LTE-netværk, sikrer danskerne adgang til fremtidens netværk - i dag. 3 i Danmark er en del af Hi3G Access, som har mobillicenser i Danmark og Sverige og ejes af Hutchison Whampoa Ltd. (60 pct.) og Investor AB (40 pct.). Begge ejere har global industriel og teknologisk erfaring. 3 samarbejder desuden med selskaber i Hutchison Whampoa-gruppen, som har 3G-licenser i Israel og Macau og 4G/LTE-licenser i Danmark, Hongkong, Italien, Irland, Storbritannien, Sverige og Østrig. Du kan besøge 3 på www.3.dk.

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg