3 flytter ind hos FONA i Næstved Storcenter

15. december 2014

3Butikken rykker fra gågaden og ind hos FONA i Næstved Storcenter. Her flytter 3 ind med eget shop-in-shop område i begyndelsen af februar næste år.

I februar 2015 slår FONA i Næstved Storcenter dørene op til en ny 3Butik, der fungerer som shop-in-shop. Bag 3-disken i FONA vil 3’s medarbejdere således stå klar til at rådgive nye og eksisterende kunder.

”FONA har et bredt udvalg af elektronik og 3’s medarbejdere er eksperter i mobiltelefoni. På den måde supplerer vi hinanden godt. Og med vores populære shop-in-shop-koncept samler vi vores ekspertise under samme tag. Flytningen betyder også, at vi rykker derhen, hvor kunderne gør deres indkøb – og det er i Storcentret,” siger Michael Palner, Head of Consumer Sales Retail i 3 Danmark.

3 holder sidste salgsdag i 3Butikken på Hjultorv mandag den 29. december, hvorefter teleselskabet går i gang med at forberede åbningen af den nye shop-in-shop, der vil blive fejret på festlig vis med kolde forfriskninger og lækre snacks.

Læs mere om 3 på www.3.dk

For yderligere information til medierne:

Kontakt Michelle Pedersen, kommunikationskonsulent, 3 Danmark, e-mail: michelle.pedersen@3.dk, mobil: 31 200 848.

Du kan altid kontakte den vagthavende kommunikationskonsulent i 3’s kommunikationsafdeling på mobil 31 200 202.

Om 3:

3 tilbyder danskerne mobiltelefoni og mobilt bredbånd. Kombinationen af 3’s 3G-netværk og lynhurtige 4G /LTE-netværk, sikrer danskerne adgang til fremtidens netværk - i dag. 3 i Danmark er en del af Hi3G Access, som har mobillicenser i Danmark og Sverige og ejes af Hutchison Whampoa Ltd. (60 pct.) og Investor AB (40 pct.). Begge ejere har global industriel og teknologisk erfaring. 3 samarbejder desuden med selskaber i Hutchison Whampoa-gruppen, som har 3G-licenser i Israel og Macau og 4G/LTE-licenser i Danmark, Hongkong, Italien, Irland, Storbritannien, Sverige og Østrig. Du kan besøge 3 på www.3.dk.