3 ansætter ny Head of PR & Communications

22. januar 2014

Den 1. februar tiltræder Tanja Krebsø stillingen som leder af kommunikationsafdelingen i 3 og afløser hermed Stine Green Paulsen som Head of PR & Communications.

35-årige Tanja Krebsø kommer fra en stilling som seniorkommunikationsrådgiver hos kommunikationsbureauet Geelmuyden.Kiese, som hun har bestridt siden 2005, kun afbrudt af et år som Communications Manager hos Medicon Valley Alliance. Tanja Krebsø har indgående erfaring med bl.a. brand- og forbrugerkommunikation og er uddannet fra RUC og Syddansk Universitet i Odense, hvor hun har læst kommunikation og historie. 

”Jeg er glad for at kunne byde Tanja velkommen og er sikker på, at vi med Tanja som kommunikationschef kan skabe større synergi mellem vores eksterne kommunikation og vores markedskommunikation. Tanja har erfaring med at sprede kommunikation over mange forskellige kanaler og dermed opnå den ultimative effekt, og det glæder vi os til at drage fordel af i 3”, siger Morten Christiansen, CEO for 3 i Danmark.

Læs mere om 3 på 3.dk

 

Yderligere information til medierne:
Kommunikationskonsulent Hanne Damgaard, 3 Danmark, e-mail: hanne.damgaard@3.dk, mobil: 31 200 478.

Du kan altid kontakte den vagthavende kommunikationskonsulent i 3’s kommunikationsafdeling på mobil 31 200 202.

Om 3:
3 tilbyder danskerne mobiltelefoni og mobilt bredbånd. Kombinationen af 3’s prisvindende 3G-netværk og lynhurtige 4G /LTE-netværk, sikrer danskerne adgang til fremtidens netværk - i dag. 3 i Danmark er en del af Hi3G Access, som har mobillicenser i Danmark og Sverige og ejes af Hutchison Whampoa Ltd. (60 pct.) og Investor AB (40 pct.). Begge ejere har global industriel og teknologisk erfaring. 3 samarbejder desuden med selskaber i Hutchison Whampoa-gruppen, som har 3G-licenser i Australien, Østrig, Hongkong, Macau, Irland, Israel, Italien og Storbritannien. Du kan besøge 3 på www.3.dk.

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg