historien om 3

3 gik i luften den 13. oktober 2003. Markedet var allerede den gang præget af en lang række spillere, store som små, og fælles for dem var, at de havde fokus på 2G-mobiltelefoni.

3 havde helt andre planer og begyndte som det første mobilselskab i Danmark at udrulle et 3G-net. Derfor blev 3 også de første, som tilbød danskerne 3G-mobiltelefoni med alt, hvad det indeholdt.

Ambitionerne var høje. Målet var at være innovative og banebrydende på det danske telemarked. Og det lykkedes. 3 kom først på markedet med en lang række tjenester, som danskerne ikke havde set før. En af de første var videosamtaler, som så dagens lys i 2003, og hvor man kunne se den, man talte i mobiltelefon med.

I 2005 kunne 3 så som det første selskab tilbyde kunderne internet via mobilen med lanceringen af underholdningsuniverset Planet 3 med levende indholdstjenester som bl.a. musik og tv. Året efter skruede 3 som den første operatør gevaldigt op for hastigheden med lanceringen af Turbo 3G/HSDPA).

Helt frem til i dag har 3 formået at udfordre markedet konstant. Med nye teknologier og nye måder at tænke telefoni på. Fra video, tv, film og musik på mobilen til muligheden for at dele data på tværs af platforme.

I 2013 var 3 først med Fri Tale og i 2015 revolutionerede 3 igen det danske telemarked ved at fjerne roamingafgifterne i lang række lande i og uden for Europa.

Mere om 3LikeHome

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg