ejerskab

3 i Danmark er et joint venture, som ejes af CK Hutchison Holdings Limited (60%) og Investor AB (40%).

CK Hutchison Holdings Limited er et af Hong Kongs største selskaber, som siden 1980’erne har opbygget stor ekspertise inden for teknologi og innovation.

I dag arbejder selskabet bl.a. på at udbrede 3G og 4G teknologien og har en stærk position på det europæiske telemarked. CK Hutchison Holdings Limited arbejder med telekommunikation i 11 forskellige lande rundt omkring i verden.

CK Hutchison Holdings Limited.com

Investor AB er Sveriges største børsnoterede investeringsselskab med adskillige generationers erfaring indenfor internationale forretninger. Gennem sit finansielle og industrielle netværk bidrager Investor AB til selskabsudvikling med meget mere end blot kapital.

Via Investor AB’s netværk har 3 bl.a. adgang til finansiel, industriel og kommerciel viden indenfor it- og telekommunikation.

investorab.com  

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg