CSR.
Marginaliserede unge
Udtrykker sig kreativt
gennem musik og film.

3 i partnerskab med Turning Tables

I foråret 2016 lagde den internationale NGO Turning Tables for første gang vejen forbi Danmark. I samarbejde med teleselskabet 3 og en række etablerede kunstnere fra den danske musikbranche sendte Turning Tables et mobilt lydstudie på en danmarksturné. Målet er at give marginaliserede unge i Danmark mulighed for at udtrykke sig kreativt gennem musik og film i studiet.

Turning Tables har i 2016 og 2017 besøgt hjemløse i Århus og en række asylcentre i bl.a. Nykøbing Sjælland og Dianalund. Kig med i videoen herunder og se nogle af højdepunkterne fra touren.
Det ligger i vores DNA hos 3 at udfordre status quo og turde sætte ord på vores drømme og tænke stort. Med støtten til Turning Tables håber vi, at vi kan give dette værdisæt videre til de unge.

Følg Turning Tables i Danmark

Vi er utroligt stolte over at være en del af Turning Tables danske projekt og følge deres aktiviteter og resultatet af deres arbejde. De er uden tvivl med til at gøre en forskel for de unge mennesker, som de arbejder med, og øge oddsene for, at de kommer godt videre i deres sårbare liv. Få syn for sagen på Turning Tables danske Facebook side.

Turning Tables på Facebook

Turning Tables i medierne

Turning Tables første danmarksturné i foråret 2016 blev fulgt med stor interesse fra en del medier, som også har talt med brugerne af Container Lab’et. Se her, hvad medierne skrev.

Se artiklerne

Om Turning Tables

Turning Tables har drevet projekter i mere end 14 forskellige lande verden over og har i øjeblikket faste Turntable Labs (studier) i Myanmar, Jordan og Kenya.

Alle projekter arbejder med en fælles målsætning om at give marginaliserede unge en stemme ud fra den grundtanke, at Turning Tables aldrig fortæller de unge, hvad de skal sige, men at de skal sige noget!

Projektets danske forankring er blevet realiseret i samarbejde med teleselskabet 3. 3’s administrerende direktør, Morten Christiansen, fungerer som bestyrelsesmedlem i Turning Tables. Container Lab’et er designet og udviklet af Turning Tables’ arkitekt Mija Byung og Center for Maritim Arkitektur og bygget i samarbejde med Saint Gobain, Victron Energy, NJ Service, Logik & Co. samt Elindco, der alle har leveret materialer og arbejdstimer, mens Arkitekturministeriet har lagt lokaler og maskiner til byggeprocessen.

Turning Tables samarbejdspartnere på de internationale projekter tæller f.eks. Røde Kors, Folkekirkens Nødhjælp, Kvinfo, Unicef og Oxfam. Turning Tables er desuden FN’s Udviklingsprogram, UNDP’s, officielle partner ift. at formidle FN’s nye udviklingsmål.

Læs mere på turningtables.org

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg