Det er mit ansvar
at mine folk
har det godt.

Læs hvordan Hakan bruger sin gejst og vilje til at motivere sine ansatte.

Hakan har været 11 år i 3, og han elsker at vinde. Det samme forventer han af sit team af sælgere, som ikke bare skal være ”ekspedienter”, og som han i øvrigt gør alt, hvad han kan for at motivere, så de når deres mål.

Kort om Hakan

Hakan Özata er 34 år og butikschef i 3’s flagskibsbutik på Strøget i København: 3Huset. Hakan har læst HHX og har en kort videregående uddannelse. Gennem 3 har han læst faget salgspsykologi og sluttede med et flot 12-tal! Hakan startede som butikschef 1. oktober 2006 – og har altså været her i 11 år. I dag har han ansvaret for 3Huset, men har tidligere haft ansvaret for 2-3 butikker samtidig. Hakan er gift og har en datter på otte år.

Hvordan er en almindelig dag for dig?

Jeg glæder mig til at stå op og tage på arbejde til et team, som jeg selv har sammensat. Det er spændende at møde ind og se, hvordan man ligger på Sales Performance ift. sit eget budget, men også i forhold til alle de andre 3Butikker rundt om i landet. Der sker hele tiden noget hos 3, og det er det, der motiverer mig. 3 er altid først med det nye, og man skal hele tiden være omstillingsparat.

Hvad har du fokus på i din rolle som butikschef?

Det er mit ansvar, at mine folk har det godt, og at de hele tiden er motiveret. Vi arbejder med høje budgetter, og det kræver, at alle mand ved præcis, hvad de skal lave. Det går stærkt hos 3. Derfor er det vigtigt, at man er på, ellers ryger man hurtigt bagud.

Hvordan føler du, at du og dit team gør en forskel i 3?

For mig er det vigtigt hele tiden at ligge på toppen af tabellerne. Jeg er et konkurrencemenneske. Derfor gør jeg, hvad jeg kan for at komme ud på markeder og messer for at lave ekstra salg. Det giver også nogle gode bonusser! Det er derfor vigtigt for mig at have medarbejdere, der ikke bare ønsker at være ”ekspedienter”.

Hvad laver du i øjeblikket?

Som butikschef skal jeg sikre, at butikkens drift og alle rutiner overholdes, og at sikkerheden er i top. Jeg er butikschef, men du finder mig ikke bag skrivebordet i baglokalet. Jeg er konstant på salgsgulvet sammen med mine folk og har fingeren på pulsen og sørger hele tiden for, at de har det godt. Glade og motiverede medarbejdere præsterer bedre. Jeg udvikler også løbende salgsledere og butikschefer i 3Huset.

Kan du overhovedet huske, hvordan det var at starte i 3?

Det er efterhånden længe siden, jeg havde min første dag hos 3, men jeg glemmer aldrig, hvordan man allerede fra dag et var en del af 3-familien med masser af søde mennesker… Jeg blev bare kastet ud i det, og det var fedt.

Rundt om 3

Kultur

 Vores kultur er præget af en gejst og vilje til at ville vokse og udfordre konkurrenterne.

Læs mere

Ledige stillinger

 Vil du være en af os? Start din karriere hos 3 og bliv en del af vores team.

LEDIGE STILLINGER

Medarbejderfordele

Løn, sundhed og  social liv skal gå op i en større enhed for at havde et godt arbejdsliv.

Fordele hos 3

Medarbejderudvikling

Vores virksomhed opnår de bedste resultater gennem udvikling af medarbejderne.

Om udvikling