Lige nu GRATIS oprettelse på ALTHusk du også får gratis levering og retur

Lige nu GRATIS oprettelse på ALTHusk du også får gratis levering og retur

Skynd dig!

Gratis
oprettelse
på alt!

Xiaomi Mi 11

Oplev et magisk kamera!
Kun 138 kr./md.

Mindstepris: 6.480 kr.

Fri fragt & returnering

0 kr. i udbetaling

Rente- og gebyrfri afbetaling

AVANCERET AI & INNOVATIV SOFTWARE

Ta' billeder som en professionel.

Xiaomi Mi 11s kamera er af aller højeste kvalitet. Hovedkameraet på 108 MP, et vidvinkelobjektiv på 13 MP, der fanger hele 123°, og en telemacro-linse på 5 MP gør tilsammen, at du altid kan skyde smukke billeder og videoer.

Redigér efterfølgende billederne med avancerede effekter og ikke mindst AI Erase 2.0, der fjerner uøskede elementer fra dine billeder, for at få resultat til at sidde lige i skabet.

Bestil

Skynd dig!

Gratis
oprettelse
på alt!

Xiaomi Mi 11 DotDisplay og Harman Kardon-højttalere

AMOLED-SKÆRM & IMPONERENDE LYD

Designet til den kvalitetsbevidste.

Der er kræset om hver enkel lille detalje på Xiaomi Mi 11, hvilket designet kun bakker op omkring. Det afsluttes til perfektion af det funklende AMOLED DotDisplay, der har hele 120Hz og en ultra-høj opløsning.

Men Xiaomi Mi 11 er ikke kun en fryd for øjnene, men også ørene, da mobilens højttalere er udarbejdet i samarbejde med den anerkende højttaler-producent Harman Kardon.

Bestil

Skynd dig!

Gratis
oprettelse
på alt!

SNAPDRAGON 888 & 5 NMP PROCESSOR

Lynhurtig & kraftfuld.

Der er fart over feltet med Xiaomi Mi 11 - det kommer du til at opleve med det samme! Det skyldes den nyeste Snapdragon-udgave og den innovative 5 nmp processor-teknologi.

Derudover er telefonen udstyret med det super-smarte LiquidCool varme-spredsningssystem, der sørger for, at mobilen holdes kølig - selv når der bruges funktioner, der kræver lidt ekstra som f.eks. grafiktunge spil.

Bestil

Xiaomi Mi 11 Snapdragon 888 og 5 nmp processor

Få din nye Mi 11 forsikret

PRØV GRATIS I 2 MDR.

Frygt ej skærmskader, tyveri eller væske. Du kan nemlig få gratis forsikring til din nye Xiaomi Mi 11. Prøv gratis i 2 mdr. - og der er selvfølgelig ingen binding

Læs mere

Køb tilbehør på afbetaling

Masser af fordele som 3kunde

Med et abonnement hos 3 har du mulighed for at købe lækkert tilbehør på afbetaling helt rente- og gebyrfrit. Det kunne f.eks. være The New SOUNDBOKS, der med et lydniveau på over 126 dB helt sikkert sætter gang i festen. Fra kun 168 kr./md.

Se the new soundboks

Har du brug for en anden smartphone?

Så tjek vores store udvalg af telefoner ud!

Du finder altid de nyeste modeller til skarpe priser. På den måde kan du få fingrene i lige præcis den telefon, som passer bedst til dig.

Se alle mobiltelefoner

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg