Aflevér din gamle mobil og få tilskud til en ny.

Se tilskud

Aflevér din gamle mobil og få tilskud til en ny.

Se tilskud

Sony Xperia 5 III

Skabt for seriøse
fotografer.

Kun 129 kr./md.

Se Xperia 5 III

Mindstepris inkl. abo. 6.060 kr.
  • Fri fragt & returnering
  • 0 kr. i udbetaling
  • Rente- og gebyrfri afbetaling

120 HZ FHD+ HDR OLED-skærm

En skærm, der opsluger dig fuldstændigt.

Det er ikke kun kameraet i Sony Xperia 5 II, der skaber magi. Det samme gør sig også gældende for den funklende OLED-skærm, der sætter prikken over i'et på smartphonen.

Hver en tomme er udnyttet, så du kan opleve indhold i formatet, som du kender fra biografer. Og med en refresh rate på 120 Hz er du sikret, at alt sker hurtigt og i flydende bevægelser.

Se Xperia 5 IIIKamera i særklasse

Den første af sin slags.

Denne smartphone giver dig på kamera-fronten noget helt nyt. Den er nemlig udstyret med fire alsidige kameraobjektiver, der vil løfte dine fotograf-egenskaber til helt nye højder.

Sony Xperia 5III er nemlig intet mindre end verdens første mobil, der kommer med variabelt telefoto-objektiv og dobbelt PD-sensor i én enhed. Det gør, at dine skud bliver helt fantastiske.

Se Xperia 5 III

4.500 mAh & kompakt elegant design

Et stilsikkert powerhouse.

Din nye Sony Xperia 5 III kommer i et stilsikkert design, der pakker alle smarphonens fede features ind på fineste vis. Der er ikke kun tale om kræs for øjnene. Xperia 5 III ligger nemlig desuden perfekt i din hånd og er dermed meget intuitiv at bruge. Den er med andre ord både dekorativ og funktionel. 

Og så kommer telefonen endda med et KÆMPE batteri fyldt med mAh, der holder dig kørende time efter time. 

Se Xperia 5 III

6,1" HDR OLED skærm & 360° lyd

Den optimale lyd- og
displayoplevelse.

Både øjne og ører forkæles af Sony Xperia 5 III. På lydfronten har du nemlig mulighed for at trylle musik om til 360° Spartial Sound, da telefonens ekstraordinære lydteknologi vil få dig til at forsvinde væk i musikken.

Men Xperia 5 III byder også på visuelle oplevelser ud over det sædvanlige. Skærmen på hele

Se Xperia 5 III

Byt til nyt

Køb ny mobil med
god samvittighed.

Aflevér din gamle mobil, når du køber en ny og spar penge. Køber du en ny mobil i dag, har du 14 dage, fra du modtager din nye mobil, til at aflevere din gamle og få tilskud til den nye.​

se hvad din mobil er værd

Køb tilbehør på afbetaling

Masser af fordele som 3kunde

Med et abonnement hos 3 har du mulighed for at købe lækkert tilbehør på afbetaling helt rente- og gebyrfrit. Det kunne f.eks. være The New SOUNDBOKS, der med et lydniveau på over 126 dB helt sikkert sætter gang i festen. Fra kun 168 kr./md.

Se Soundboks

Få din nye Sony forsikret

PRØV GRATIS I 2 MDR.

Frygt ej skærmskader, tyveri eller væske. Du kan nemlig få gratis forsikring til din nye Sony. Prøv gratis i 2 mdr. - og der er selvfølgelig ingen binding

Læs mere om forsikring

Har du brug for en anden smartphone?

Så tjek vores store udvalg af telefoner ud!

Du finder altid de nyeste modeller til skarpe priser. På den måde kan du få fingrene i lige præcis den telefon, som passer bedst til dig.

Se alle mobiltelefoner