Lige nu GRATIS oprettelse på ALTHusk du også får gratis levering og retur

Lige nu GRATIS oprettelse på ALTHusk du også får gratis levering og retur

Inkl.

gratis
Sony-headset

- Værdi 1.700 kr.

Sony Xperia 5 III

Skabt for seriøse
fotografer.

Kun 147 kr./md.

Se Xperia 5 III

Mindstepris: 6.840 kr.
  • Fri fragt & returnering
  • 0 kr. i udbetaling
  • Rente- og gebyrfri afbetaling

VILDT INTRO-TILBUD TIL OG MED 31/10 2021

Bestil nu og få
et GRATIS headset.

Der er noget at komme efter, hvis du bestiller din nye Sony Xperia 5 III. Så er du nemlig så heldig helt kvit og frit at få det vildeste headset med. Det drejer sig nemlig om Sonys WH -1000XM3 høretelefoner, der både reducerer støj udefra og sørger for, at hver en tone bliver forfinet. Headsettet har normalt en værdi af 1.700 kr.

Du gør krav på tilbuddet direkte hos Sony - så bliver det sendt hjem til dig.

Se Xperia 5 III

Kamera i særklasse

Den første af sin slags.

Denne smartphone giver dig på kamera-fronten noget helt nyt. Den er nemlig udstyret med fire alsidige kameraobjektiver, der vil løfte dine fotograf-egenskaber til helt nye højder.

Sony Xperia 5III er nemlig intet mindre end verdens første mobil, der kommer med variabelt telefoto-objektiv og dobbelt PD-sensor i én enhed. Det gør, at dine skud bliver helt fantastiske.

Se Xperia 5 III

4.500 mAh & kompakt elegant design

Et stilsikkert powerhouse.

Din nye Sony Xperia 5 III kommer i et stilsikkert design, der pakker alle smarphonens fede features ind på fineste vis. Der er ikke kun tale om kræs for øjnene. Xperia 5 III ligger nemlig desuden perfekt i din hånd og er dermed meget intuitiv at bruge. Den er med andre ord både dekorativ og funktionel. 

Og så kommer telefonen endda med et KÆMPE batteri fyldt med mAh, der holder dig kørende time efter time. 

Se Xperia 5 III

6,1" HDR OLED skærm & 360° lyd

Den optimale lyd- og
displayoplevelse.

Både øjne og ører forkæles af Sony Xperia 5 III. På lydfronten har du nemlig mulighed for at trylle musik om til 360° Spartial Sound, da telefonens ekstraordinære lydteknologi vil få dig til at forsvinde væk i musikken.

Men Xperia 5 III byder også på visuelle oplevelser ud over det sædvanlige. Skærmen på hele

Se Xperia 5 III

Byt til nyt

Køb ny mobil med
god samvittighed.

Aflevér din gamle mobil, når du køber en ny og spar penge. Køber du en ny mobil i dag, har du 14 dage, fra du modtager din nye mobil, til at aflevere din gamle og få tilskud til den nye.​

se hvad din mobil er værd

120 HZ FHD+ HDR OLED-skærm

En skærm, der opsluger dig fuldstændigt.

Det er ikke kun kameraet i Sony Xperia 5 II, der skaber magi. Det samme gør sig også gældende for den funklende OLED-skærm, der sætter prikken over i'et på smartphonen.

Hver en tomme er udnyttet, så du kan opleve indhold i formatet, som du kender fra biografer. Og med en refresh rate på 120 Hz er du sikret, at alt sker hurtigt og i flydende bevægelser.

Se Xperia 5 IIIKøb tilbehør på afbetaling

Masser af fordele som 3kunde

Med et abonnement hos 3 har du mulighed for at købe lækkert tilbehør på afbetaling helt rente- og gebyrfrit. Det kunne f.eks. være The New SOUNDBOKS, der med et lydniveau på over 126 dB helt sikkert sætter gang i festen. Fra kun 168 kr./md.

Se Soundboks

Få din nye Sony forsikret

PRØV GRATIS I 2 MDR.

Frygt ej skærmskader, tyveri eller væske. Du kan nemlig få gratis forsikring til din nye Sony. Prøv gratis i 2 mdr. - og der er selvfølgelig ingen binding

Læs mere om forsikring

Har du brug for en anden smartphone?

Så tjek vores store udvalg af telefoner ud!

Du finder altid de nyeste modeller til skarpe priser. På den måde kan du få fingrene i lige præcis den telefon, som passer bedst til dig.

Se alle mobiltelefoner

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg