Sony Xperoa 5 II er desværre udgået. Men tjek Vores smartphone-udvalg - måske den er noget for dig?

Sony Xperoa 5 II er desværre udgået. Men tjek Vores smartphone-udvalg - måske den er noget for dig?

Sony Xperia 5 II

Kompakt & kompromisløs!

Fri fragt & returnering

 Gratis oprettelse

Rente- og gebyrfri afbetaling

REAL-TIME EYE AUTOFOCUS

Et kamera der
holder fokus.

Ikke blot låner Sony Xperia 5 II teknologi fra de professionelle Alpha kameraer og er kalibreret sammen med anerkendte ZEISS. Du får desuden det unikke Real-time eye autofocus, der blevet tyder, at trippel-kameraet kan stille helt skarpt på dyr og menneskers øjne. For dig betyder det, at dine portrætter vil blive bedre end nogensinde før.

120 HZ FHD+ HDR OLED-skærm

En skærm, der opsluger dig fuldstændigt.

Det er ikke kun kameraet i Sony Xperia 5 II, der skaber magi. Det samme gør sig også gældende for den funklende OLED-skærm, der sætter prikken over i'et på smartphonen.

Hver en tomme er udnyttet, så du kan opleve indhold i formatet, som du kender fra biografer. Og med en refresh rate på 120 Hz er du sikret, at alt sker hurtigt og i flydende bevægelser.

Qualcomm Snapdragon 865

Spænd sikkerhedsselen og gi' den gas!

Det er ikke kun skærmhastigheden, der kører i højeste gear. Også Sony Xperia 5 IIs krafthus af en Qualcomm Snapdragon 865-processer er med til at giver dig masser af fart over feltet. Selv de mest krævende og grafiktunge apps, kan smartphonen let klare, da den er hele 25% hurtigere end sine forgængere. 

Byt til nyt

Køb ny mobil med
god samvittighed.

Aflevér din gamle mobil, når du køber en ny og spar penge. Køber du en ny mobil i dag, har du 14 dage, fra du modtager din nye mobil, til at aflevere din gamle og få tilskud til den nye.​

se hvad din mobil er værd

Har du brug for en anden smartphone?

Så tjek vores store udvalg af telefoner ud!

Du finder altid de nyeste modeller til skarpe priser. På den måde kan du få fingrene i lige præcis den telefon, som passer bedst til dig.

Se alle mobiltelefoner

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg