Samsung Galaxy lancering 2023

Rygter om den nye Samsung Galaxy begynder langsomt at boble op, nu når vi nærmer os den typiske dato for Samsungs lanceringer. Om det bliver en ren Samsung Galaxy præsentation, må tiden vise. Her hos 3 venter vi spændt på at se alle detaljerne fra Samsung, når de kommer ud med en officiel udmelding. I mellemtiden har vi været omkring på nettet og snuse os frem til så meget viden som overhovedet muligt om den kommende Samsung launch. Følg med her på siden hvor vi løbende opdaterer, mens vi lærer mere.

Hvad kan vi forvente af den nye Galaxy?

Som et af verdens største mobilbrands har Samsung potentialet til at lægge en helt ny standard for nutidens smartphones. De leverer altid teknologi i verdensklasse pakket ind i gudeskønt design og samtidigt sørger de for uovertruffen brugervenlighed, der føles legende let. Ved sidste Samsung Unpacked event præsenterede Samsung et markant bedre kamerasystem, en hurtigere skærm og en meget længere batterilevetid.

Hvis vi skal spå ud fra markedet, kan vi se en generel udvikling, der viser at mobilskærme kun bliver større og større, og vi måske derfor kan forvente endnu større skærmoplevelser fra Samsung. Dog kan vi som sagt desværre ikke bekræfte præcis, hvad Samsung har i tankerne.

Hvornår kommer den nye Samsung Galaxy?

Samsung har bekræftet, at de holder deres Galaxy Unpacked event d. 1. februar.
Galaxy Unpacked er et årligt event, som Samsung afholder for at præsentere deres nyeste Galaxy-produkter. Det er en stor begivenhed, hvor Samsung afslører deres seneste smartphones, tablets, wearables og andre enheder, der er udstyret med deres seneste teknologi.

Under eventet præsenterer Samsung også deres seneste software-funktioner og -opdateringer. Eventet bliver live-streamet online, så folk fra hele verden kan følge med i præsentationen. En af de vigtigste lanceringer under Galaxy Unpacked eventet er Samsungs flagskibs-smartphones, Galaxy S-serien, som vi godt kan forvente bliver lanceret til dette event.

Hvad kommer den nye Samsung Galaxy til at koste?

Det er jo desværre ikke muligt at vide, hvad de præcise priser på de nye Galaxy telefoner bliver, før Samsung lancerer dem, men hvis vi skal tage et gæt, kan vi kigge på de seneste Galaxy modeller. I 2022 lå priserne på Galaxy S22 modellerne imellem 5.760 og 8.880 kr. inkl. Abonnement, hvoraf Galaxy S22 var den billigste, og Galaxy S22 Ultra var den dyreste.

Hvilke andre produkter kan vi forvente til Samsung lanceringen?

Som regel plejer Samsung at lancere flere produkter samtidigt, og det er altså muligt, at der også snart udkommer både nye smartwatches, tablets og trådløse øretelefoner eller måske noget helt fjerde. Sidste år lancerede de både en ny tablet, nye smartwatches og de tre Galaxy modeller. Vi må dog væbne os med tålmodighed, da kun tiden vil vise, præcis hvad der udkommer.

En februar 2023 Samsung lancering kan derfor gå hen og blive en højst mindeværdig begivenhed, hvis Samsung går hen og lancerer en række af spritnye, fantastiske produkter. Vi sidder i hvert fald klar til at opsnappe alt om de nye produkter, så snart mere information kommer ud.

Få de fedeste nyheder først. Tilmeld dig her. 

Ved tilmelding giver jeg samtykke til, at 3 må kontakte mig på e-mail, telefon, sms/mms og sociale medier for at blive holdt opdateret med nyheder, tilbud på produkter og tjenester samt konkurrencer fra 3. Kommunikationen kan vedrøre mit abonnement, hardware og tilhørende teleydelse samt tilbehør, som 3 tilbyder. Derudover giver jeg med mit samtykke lov til, at 3 må behandle mine forbrugs-, lokaliserings- og trafikdata til at give mig tilbud baseret på mit forbrug. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke.