Køb Galaxy S20 FE 5G

og få Galaxy Tab A7 Lite med i købet.

Gælder t.o.m. 30/1

Fra kun 114 kr./md.

Mindstepris 5.460 kr.

Fri fragt & returnering

 Gratis oprettelse

Rente- og gebyrfri afbetaling

Gratis med i købet

Lille og smart tablet i robust design.

Samsung Galaxy Tab A7 Lite er med sin 8.7" skærm nem at navigere med én hånd. På grund af den slanke krop på kun 8 mm tykkelse ligger tabletten perfekt i hånden. Den høje skærmopløsning kombineret med en høj lysstyrke giver dig en oplevelse ud over det sædvanlige. 

Den perfekte tablet til børnene som med Samsung Kids er oplagt til leg og læring. Med ansigtsgenkendelse kan du nemt efterlade de små med tabletten, mens Samsung Knox sørger for, at ungerne ikke støder på upassende indhold.

SE TAB A7

5G-UDGAVE

En topmobil med de
mest værdsatte features.

Med Samsung Galaxy S20 FE 5G får du de mest populære features og det smukke design, som du kender fra flagskibsmodellerne, samtidig med at det er til en rigtig fordelagtig pris. Oplev bl.a. den krystalklare skærm på 120 Hz der får indholdet til at poppe, som du aldrig troede muligt..

Se 5G-model

TRIPPELKAMERA TIL ENHVER LEJLIGHED

Et smartere kamera giver
professionelle billeder.

Du får ikke bare et eller to - men hele tre kameraer, der gør dig i stand til at tage billeder, der løfter barren. Det gælder uanset, hvordan lysforholdene er, eller om du skyder landskabsbilleder, portrætter eller detaljerede close-ups.

Desuden er Samsung Galaxy S20 FE spækket med kunstig intelligens, der ikke alene gør det muligt at tage gode billeder, men ligefrem og super let. Prøv f.eks. funktionen, hvor du tager 14 billeder på én gang med forskellige effekter, som du efterfølgende kan vælge imellem.

Se 5G-model

LYNHURTIG & MAX EFFEKTIV

Et udholdende 
powerhouse af format.

Galaxy S20 FE kommer med en af Samsungs stærkeste og kraftigste processorer til dato. Derfor er du sikret en mobil, der kan løfte selv de tungeste udfordringer hurtigt og effektivt. Det er med til at give dig en flydende mobiloplevelse, når du let hopper mellem apps.

Det kraftige batteri på hele 4500 mAh og muligheden for hurtigopladning er samtidig med til at sørge for, at der kan være fuld damp på hele dagen.

Se 5G-model

Byt til nyt

Køb ny mobil med
god samvittighed.

Aflevér din gamle mobil, når du køber en ny og spar penge. Køber du en ny mobil i dag, har du 14 dage, fra du modtager din nye mobil, til at aflevere din gamle og få tilskud til den nye.​

se hvad din mobil er værd

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg