Aflevér din gamle mobil og få tilskud til en ny.

Se tilskud

Aflevér din gamle mobil og få tilskud til en ny.

Se tilskud

Køb Galaxy S20 FE 5G

og få en fremtidssikret mobiltelefon.

Tredobbelt kamera med ultravidvinkel og telefoto.

Fra kun 114 kr./md.

Mindstepris 5.460 kr.

Fri fragt & returnering

 Gratis oprettelse

Rente- og gebyrfri afbetaling

5G-UDGAVE

En topmobil med de
mest værdsatte features.

Med Samsung Galaxy S20 FE 5G får du de mest populære features og det smukke design, som du kender fra flagskibsmodellerne, samtidig med at det er til en rigtig fordelagtig pris. Oplev bl.a. den krystalklare skærm på 120 Hz der får indholdet til at poppe, som du aldrig troede muligt..

Se 5G-model

TRIPPELKAMERA TIL ENHVER LEJLIGHED

Et smartere kamera giver
professionelle billeder.

Du får ikke bare et eller to - men hele tre kameraer, der gør dig i stand til at tage billeder, der løfter barren. Det gælder uanset, hvordan lysforholdene er, eller om du skyder landskabsbilleder, portrætter eller detaljerede close-ups.

Desuden er Samsung Galaxy S20 FE spækket med kunstig intelligens, der ikke alene gør det muligt at tage gode billeder, men ligefrem og super let. Prøv f.eks. funktionen, hvor du tager 14 billeder på én gang med forskellige effekter, som du efterfølgende kan vælge imellem.

Se 5G-model

LYNHURTIG & MAX EFFEKTIV

Et udholdende 
powerhouse af format.

Galaxy S20 FE kommer med en af Samsungs stærkeste og kraftigste processorer til dato. Derfor er du sikret en mobil, der kan løfte selv de tungeste udfordringer hurtigt og effektivt. Det er med til at give dig en flydende mobiloplevelse, når du let hopper mellem apps.

Det kraftige batteri på hele 4500 mAh og muligheden for hurtigopladning er samtidig med til at sørge for, at der kan være fuld damp på hele dagen.

Se 5G-model

Byt til nyt

Køb ny mobil med
god samvittighed.

Aflevér din gamle mobil, når du køber en ny og spar penge. Køber du en ny mobil i dag, har du 14 dage, fra du modtager din nye mobil, til at aflevere din gamle og få tilskud til den nye.​

se hvad din mobil er værd