OnePlus Nord er desværre udgået. Men tjek Vores OnePlus-udvalg - måske den er noget for dig?

OnePlus Nord er desværre udgået. Men tjek Vores OnePlus-udvalg - måske den er noget for dig?

Skynd dig!

Gratis
oprettelse
på alt!

OnePlus Nord

Stort set alt du
kunne ønske dig.

Mindstepris: 3.960 kr.

Fri fragt & returnering

0 kr. i udbetaling

Hurtig levering

4-DOBBELT KAMERA I VERDENSKLASSE

Et kamera der er perfekt
til enhver lejlighed.

Hele fire linser pryder OnePlus Nords strømlinede bagside. Hovedkameraet på hele 48 MP i kombination af en 8 MP ultra-vidvinkelslinse, 5 MP dybde perspektiv og et 2 MP makrokamera gør dig i stand til at tage de vildeste billeder - uanset om motivet er et vidstrakt landskab eller et close-up, hvor hver en detalje skal indfanges.

Desuden får du et selfie-kamera på hele 32 MP, der har et synfelt på 105°, så du virkelig kan få det hele med.

WARP CHARGE 30T

Fra 1% til 70% på 30 min.

OnePlus Nord har en massiv batterikapacitet på 4115 mAh. Men det er ikke kun batteriets størrelse, der vil gøre en forskel for dig, fordi det holder i længere tid.

Du får nemlig samtidig både lynopladning, der på en halv time kan oplade mobilen 70% og en intelligent opladningsfunktion, der betyder, at batteriet levetid i den grad er blevet forlænget.

 90 HZ & AMOLED-SKÆRM

En flydende mobiloplevelse
uden forsinkelser.

OnePlus Nord kombinere hurtighed og et display i højeste kvalitet, så du kan få den mest optimale skærmoplevelse, hvor du let flyder mellem apps, spil og billeder uden den mindste form for hak eller forsinkelse. Den knivskarpe AMOLED-skærm gengiver sit indhold i fortryllende farver og kompromisløse kontraster, der gør det svært at lægge OnePlus Nord fra sig.

Læs mere

 Den mest anbefalede smartphone

Danskerne elsker
OnePlus

YouGov har på vegne af OnePlus udspurgt danskerne om, hvilket smartphone brand, der er deres foretrukne. Og her kommer OnePlus ind på førstepladsen i forhold til, hvem nuværende og tidligere OnePlus-brugere helst anbefaler.

Det er bl.a. OnePlus-telefonernes stærke ydeevne, lange batterilevetid og helt utrolige skærmkvalitet, der giver OnePlus sejren. Læs mere om undersøgelsen her.

Se OnePlus Nord

Byt til nyt

Køb ny mobil med
god samvittighed.

Aflevér din gamle mobil, når du køber en ny og spar penge. Køber du en ny mobil i dag, har du 14 dage, fra du modtager din nye mobil, til at aflevere din gamle og få tilskud til den nye.​

se hvad din mobil er værd

Køb Samsung Galaxy Watch Active 2 på afbetaling

Den ultimative legekammerat til din nye OnePlus Nord

Få den optimale oplevelse med en kombination af OnePlus Nord og et super fedt smartwatch. Køb på afbetaling rente- og gebyrfrit. Fra kun 76 kr./md.

Se Galaxy Watch Active 2

Få din nye OnePlus forsikret

PRØV GRATIS I 2 MDR.

Frygt ej skærmskader, tyveri eller væske. Du kan nemlig få gratis forsikring til din nye OnePlus. Prøv gratis i 2 mdr. - og der er selvfølgelig ingen binding

Læs mere

Har du brug for en anden smartphone?

Så tjek vores store udvalg af telefoner ud!

Du finder altid de nyeste modeller til skarpe priser. På den måde kan du få fingrene i lige præcis den telefon, som passer bedst til dig.

Se alle mobiltelefoner

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg