Lige nu GRATIS oprettelse på ALTHusk du også får gratis levering og retur

Lige nu GRATIS oprettelse på ALTHusk du også får gratis levering og retur

OnePlus Nord 2 5G

Fra kun 75 kr./md.

Alt hvad du kunne ønske dig

Køb nu

Mindstepris: 3.960 kr.

 GRATIS OPRETTELSE PÅ ALT

Det bedste chipset fra MediaTek

Performance på 
vildeste niveau.

OnePlus Nord 2 er pragteksemplet på, hvordan software og hardware spiller sammen i fantastisk synergi, der betyder, at du er sikret en strømlinet og hurtig mobiloplevelse. Telefonen er nemlig gearet af MediaTeks mest kraftfulde chip til dato!

Men der er ikke bare tale om en bomstærk mobil. Oneplus Nord 2 er nemlig desuden spækket med kunstig intelligens, som får smartphonen til at arbejde optimalt for dig, da den lærer dine rutiner at kende.

Læs mere

50 MP AI Triple Camera

Oplev et smartere kamerasystem.

Ikke blot er OnePlus Nord 2 udstyret med et fantastisk 3-dobbelt kamera på hele 50 MP og topprofessionel billedstabilisering.

Du får desuden en række intelligente features. Kameraet i OnePlus Nord 2 kan nemlig genkende op til 22 motiver, du får også "Night mode", der gør dig i stand til at tage billeder under ringe lysforhold, og så har du mulighed for at kaste dig over "Dual View", hvor du bruger både front- og bagkamera på samme tid.

Læs mere

Forsikring

 

Rejsedata

Rejsedata

deezer

Hurtig opladning & 4500 mAH batteri

15 min opladning =
strøm til en hel dag.

OnePlus har altid været frontløberen, når det kommer til til innovativ opladningsteknologi. Og her er Nord 2 selvfølgelig ingen undtagelse, da smartphonen kommer med 65W Warp-opladning. Det betyder, at du på blot 15 min har strøm nok til at klare dig igennem hele dagen pga. det store batteri på hele 4500 mAh.

På den måde kan du hurtigt være på farten igen, hvis dit batteri trænger til et boost.

Læs mere

Dual speakers & slankt design

Design & lyd i høj kvalitet.

Det er ikke kun kernen i OnePlus Nord 2, der er af højeste kvalitet. Også det tidsløse design og den lynhurtige 90 hz Fluid AMOLED display på 6,43" er med til at fuldende din mobiloplevelse på bedste vis. Skærmen gengiver alt dit indhold i sprudlende farver og skarpe kontraster i en sådan grad, at du har svært ved at tage øjnenen fra den.

Og så er telefonen endda udrustet med dual speakers i højeste kvalitet, som kommer til at forkæle dine øregange.

Læs mere

Køb tilbehør på afbetaling

Masser af fordele som 3kunde

Med et abonnement hos 3 har du mulighed for at købe lækkert tilbehør på afbetaling helt rente- og gebyrfrit. Det kunne f.eks. være The New SOUNDBOKS, der med et lydniveau på over 126 dB helt sikkert sætter gang i festen.

Se the new soundboks

Få din nye OnePlus forsikret

PRØV GRATIS I 2 MDR.

Frygt ej skærmskader, tyveri eller væske. Du kan nemlig få gratis forsikring til din nye OnePlus. Prøv gratis i 2 mdr. - og der er selvfølgelig ingen binding

Læs mere

Byt til nyt

Køb ny mobil med
god samvittighed.

Aflevér din gamle mobil, når du køber en ny og spar penge. Køber du en ny mobil i dag, har du 14 dage, fra du modtager din nye mobil, til at aflevere din gamle og få tilskud til den nye.​

se hvad din mobil er værd

Har du brug for en anden smartphone?

Så tjek vores store udvalg af telefoner ud!

Du finder altid de nyeste modeller til skarpe priser. På den måde kan du få fingrene i lige præcis den telefon, som passer bedst til dig.

Se alle mobiltelefoner

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg