Lige nu GRATIS oprettelse på ALTHusk du også får gratis levering og retur

Lige nu GRATIS oprettelse på ALTHusk du også får gratis levering og retur

Skynd dig!

Gratis
oprettelse
på alt!

OnePlus 9 Pro

Dit bedste skud.
Kun 162 kr./md.

Mindstepris: 7.440 kr.

Fri fragt & returnering

 GRATIS OPRETTELSE PÅ ALT

Rente- og gebyrfri afbetaling

HASSELBLAD-KAMERA

Få et professionelt 
kamera-setup.

OnePlus har med deres 9 Pro-model indgået et samarbejde med den anerkendte kamera-producent Hasselblad, så du kan være klar til at skyde dit livs flotteste billeder og videoer. De fire kameraer på OnePlus 9 Pros bagside, der består at et hovedkamera på 48 MP, et 8 MP-teleobjektiv, en 50 MP ultravidvinkellinse og til sidst med ikke mindst et 2M MP monokamera, vil skabe resultater, som du kun har turde drømme om.

Læs mere

6,7" QHD+ CURVED AMOLED-DISPLAY

Et display der fortsætter
i det uendelige.

Med en hastighed på hele 120 Hz, er der fart over feltet, når det kommer til OnePlus 9 Pros fantastiske skærm. Det betyder, at du selv i krævende spil, videoer eller handlinger ikke vil opleve hak eller forsinkelser.

Samtidig er skærmen meget venlig for dine øje pga. Color Tone-teknologien, der automatisk justerer displayets styrke og intensitet, så du får den mest optimale brugeroplevelse.

Læs mere

5G-READY & SNAPDRAGON 888

Kompromisløs power.

OnePlus 9 Pro sørger for, at din mobiloplevelse bliver taget til næste niveau. Den kraftfulde Snapdragon 888-processor sørger for, at smartphonen er klar til at håndtere alt, som du udsætter den for.

Og så er OnePlus 9 Pro endda 5G-ready, der betyder, at du får en ekstra gave, når det kommende 5G-netværk rulles ud, hvor du er klar fra første sekund til at opleve de vildeste up- og download-hastigheder.

Læs mere

LYNOPLADNING 

Opladning taget til
helt nye højder.

OnePlus er kendt for at gå forrest, når det kommer til opladning. Og her er OnePlus 9 Pro ingen undtagelse. Ud over at være udstyret med et stort batteri, kan du på 15 min. få strøm til en hel dag, så du hurtigt kan være på farten igen.

Men det går ikke kun stærkt, når der er tale op kablet opladning. OnePlus 9 Pro byder nemlig på OnePlus' hurtigste opladningsteknologi NOGENSINDE, som giver dig en 70% opladning på blot 30 min.

Læs mere

Få din nye OnePlus forsikret

PRØV GRATIS I 2 MDR.

Frygt ej skærmskader, tyveri eller væske. Du kan nemlig få gratis forsikring til din nye OnePlus 9 Pro. Prøv gratis i 2 mdr. - og der er selvfølgelig ingen binding

Læs mere

Køb tilbehør på afbetaling

Masser af fordele som 3kunde

Med et abonnement hos 3 har du mulighed for at købe lækkert tilbehør på afbetaling helt rente- og gebyrfrit. Det kunne f.eks. være The New SOUNDBOKS, der med et lydniveau på over 126 dB helt sikkert sætter gang i festen. Fra kun 168 kr./md.

Se the new soundboks

Har du brug for en anden smartphone?

Så tjek vores store udvalg af telefoner ud!

Du finder altid de nyeste modeller til skarpe priser. På den måde kan du få fingrene i lige præcis den telefon, som passer bedst til dig.

Se alle mobiltelefoner

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg