Skynd dig!

Gratis
oprettelse
på alt!

OnePlus 8T

Sæt strøm til dagen
på 15 min.

Kun 108 kr./md.

bestil

Mindstepris: 5.280 kr.

Fri fragt & returnering

 Gratis oprettelse

Rente- og gebyrfri afbetaling

WARP CHARGE 65

Exception opladningsteknik
og kæmpe batteri.

Kender du noget værre, end at mobilen løber tør for strøm? Og at du skal vente i evigheder på, at der kommer liv i den? Det behøver du ikke bekymre dig om længere med OnePlus 8T.

OnePlus har altid været frontløber i forhold til avanceret opladningsteknologi. Og 8T imponerer i den grad med sin Warp Charge 65 opladningsevne, hvor du på 15 min. kan lade det store 4500 mAh batteri op, så du har strøm til en dag.

Læs mere

120 HZ FLUID DISPLAY

Minimal responstid og
maximal skarphed.

Det er umuligt ikke at fordybe sig i OnePlus 8Ts imponerende 6, 55" Fluid AMOLED-skærm, der gengiver farver, detaljer og kontraster på den mest livagtige og knivskarpe måde. Men det er ikke kun øjnene, der er kræset lidt ekstra for. Også selve brugeroplevelsen er helt i top.

Displayet har nemlig hele 120 Hz, der gør OnePlus 8T lynhurtig, når du scoller eller skifter mellem apps. Du får med andre ord en flydende oplevelse, der er svær at overgå.

Byt din gamle mobil og
få tilskud til en ny.

Køb ny mobil i dag, aflevér din gamle inden for 14 dage og få tilskud til den nye.​

Byt til nyt

48 MP QUAD KAMERA

Et kamera uden begrænsninger.

OnePlus 8T brillierer med sit 48 MP Quad kamera videre. De fire linser sørger for, at du kan tage de mest magiske billeder - uanset om du befinder dig ude eller inde, i lys eller i mørke. OnePlus 8T giver dig ganske enkelt muligheden for skyde billeder, der fremstår utroligt professionelle.

Men også videoer tages til et helt nyt niveau, hvor hver en detalje flydende gengives, så du kan forevige dine minder på den mest optimale måde.

Læs mere

OxygenOS 11 & Snapdragon 865

Styresystem og ydeevne der klarer alt.

Den helt perfekte mobiloplevelse opnås, når hardware og software sammen skaber synergier. Og det er virkelig tilfældet med OnePlus 8T.

Som den første OnePlus kommer 8T med det nye styresystem OxygenOS11, som gør det endnu mere intuitivt at bruge mobilen. Og sammen med den kraftfulde processor Snapdragon 865, der har power nok til at jonglere de mest krævende apps og handlinger, får du en mobiloplevelse, der er lidt ud over det sædvanlige!

Læs mere

Smartwatch i verdensklasse

Samsung Galaxy Watch 3

Optimér både træning og hverdag med et super intelligent smartwatch, der hjælper dig på vej mod en sundere livsstil. Få det med eSIM, så du kan modtage beskeder, notifikationer og opkald direkte fra håndleddet. Fra 90 kr./md.

Læs mere

Få din nye OnePlus forsikret

PRØV GRATIS I 2 MDR.

Frygt ej skærmskader, tyveri eller væske. Du kan nemlig få gratis forsikring til din nye OnePlus. Prøv gratis i 2 mdr. - og der er selvfølgelig ingen binding

Læs mere

Har du brug for en anden smartphone?

Så tjek vores store udvalg af telefoner ud!

Du finder altid de nyeste modeller til skarpe priser. På den måde kan du få fingrene i lige præcis den telefon, som passer bedst til dig.

Se alle mobiltelefoner

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg