Fri fragt & returnering

 Gratis oprettelse

Rente- og gebyrfri afbetaling

48 MP SUPER-KAMERA

Det mest avancerede
kamerasystem til dato

OnePlus har overgået sig selv med 8 Pro. Det er nemlig producentens vildeste kamera nogensinde! Linserne er proppet med megapixels og i kombinationen med de utallige indstillingsmuligheder kommer du til at tage billeder, der er en professionel værdig.

Du får både vidvinkel- og makrolinser, så du kan kaste dig over alle motiver. Uanset om det drejer sig at detaljerede close-ups, hvor hver en detalje skal poppe, eller store panorama-billeder, der tager pusten fra dig.

Skynd dig!

Gratis
oprettelse
på alt!

OnePlus 8
Spækket med power.

Mindstepris: 6.000 kr.

120 Hz AMOLED-skærm

Flydende indhold
der indfanger dig.

OnePlus 8 Pro er en fryd for øjet. Både når det kommer til det elegante design, men i den grad også når det kommer til den eminente skærm. Det skyldes bl.a. at displayet understøtter hele 120 Hz, som betyder, at mobiloplevelsen bliver helt flydende uden hak eller forsinkelse.

Det er nok også årsagen til, at OnePlus 8 Pro har modtaget den prestigefyldte DisplayMate A + certificering.

4510 mAh & trådløs opladning

Intelligent, innovativt
& social

Det er sjældent at en smartphone batteri og opladningsegenskaber kan betagnes sådan. Men med OnePlus 8 Pro er det spot on! Før første gang kommer OnePlus med en mobil, der understøtter trådløs opladning - uden at gå på kompromis med opladningshastigheden.

Du kan også bruge OnePlus 8 Pro til opladning af andre enheder, og så kan du uden bekymringer lade telefonen op hen over natten, da OnePlus 8 Pro helt automatisk sikre, at du ikke overbelaster batteriet.

Byt til nyt

Køb ny mobil med
god samvittighed.

Aflevér din gamle mobil, når du køber en ny og spar penge. Køber du en ny mobil i dag, har du 14 dage, fra du modtager din nye mobil, til at aflevere din gamle og få tilskud til den nye.​

se hvad din mobil er værd

Køb Samsung Galaxy Watch på afbetaling

Den ultimative legekammerat til din nye OnePlus 8 Pro

Få den optimale oplevelse med en kombination af OnePlus 8 Pro og et super fedt smartwatch. Køb på afbetaling rente- og gebyrfrit. Fra kun 75 kr./md.

Se Galaxy Watch

Få din nye OnePlus forsikret

PRØV GRATIS I 2 MDR.

Frygt ej skærmskader, tyveri eller væske. Du kan nemlig få gratis forsikring til din nye OnePlus. Prøv gratis i 2 mdr. - og der er selvfølgelig ingen binding

Læs mere

Har du brug for en anden smartphone?

Så tjek vores store udvalg af telefoner ud!

Du finder altid de nyeste modeller til skarpe priser. På den måde kan du få fingrene i lige præcis den telefon, som passer bedst til dig.

Se alle mobiltelefoner

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg