OnePlus 7 Pro er desværre udgået. Men tjek vores andre mobiler - måske der er noget for dig?

OnePlus 7 Pro er desværre udgået. Men tjek vores andre mobiler - måske der er noget for dig?

OnePlus 7 Pro

Den vildeste skærm

Fri fragt & returnering

 Gratis oprettelse

Hurtig levering

INGEN NOTCH - BARE REN SKÆRM

Oplev en komplet skærm
uden forstyrrelser

Den innovative OnePlus 7 Pro har gentænkt selfie-kameraet, som betyder, at du får en skærmoplevelse, som du ikke har prøvet før - et komplet kant-til-kant display.

Den funklende Fluid AMOLED 6,67" skærm får hver eneste detalje til at poppe, så du får det optimale ud af billeder, film og spil. Samtidig består den af Gorilla Glass 5, som gør displayet super robust. 

POP UP FORAN & 48 MP BAGPÅ

Lad minder stå knivskarpt

OnePlus 7 Pro er udstyret med et vildt trippel-kamera, så du kan knipse løs og forevige alle de magiske øjeblikket. De tre linser gør, at billederne vil stå knivskarp - uanset om det er portrætter, landskaber eller hvor, der er zoomet helt tæt på.

Som noget helt nyt er selfie-kameraet blevet indbygget i telefonen som et pop-opkamera, så du kan tage fede selfies, uden at der skal bruges plads på mobilens skærm til placering af kameraet.

MASSER AF POWER & BATTERI

En hel dags batteri
på bare 20 min.

Bag det slanke udseende gemmer der sig noget af et power house, som du virkelig kan mærke, hvis du kaster dig ud i krævende apps eller spil, hvor du normalt oplever hak i grafikken.

Kombiret med det indbyggede kølesystem og det store 4000 mAh batteri, er du sikret højeste performance, der bare bliver ved og ved og ved.

Det ultimative bærbare kamera

Ta' vilde billeder og de mest smooth videoer

Med DJI Osmo Pocket kan du skyde flydende videoer uden nogen form for rystelser. Og så kan du bruge de innovative features som ActiveTrack, panorama og Motionslapse til at fange alle de uforglemmelige minder perfekt.

Læs mere

Få din nye OnePlus forsikret

PRØV GRATIS I 2 MDR.

Frygt ej skærmskader, tyveri eller væske. Du kan nemlig få gratis forsikring til din nye OnePlus. Prøv gratis i 2 mdr. - og der er selvfølgelig ingen binding

Læs mere

Har du brug for en anden smartphone?

Så tjek vores store udvalg af telefoner ud!

Du finder altid de nyeste modeller til skarpe priser. På den måde kan du få fingrene i lige præcis den telefon, som passer bedst til dig.

Se alle mobiltelefoner

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg