Motorola One Zoom er desværre udgået. Men tjek Motorola One Hyper - måske den er noget for dig?

Motorola One Zoom er desværre udgået. Men tjek Motorola One Hyper - måske den er noget for dig?

Motorola One Zoom

Stort kamera til
en lille pris!

BANEBRYDENDE QUAD KAMERA-SYSTEM

Et kamera til
enhver situation

Selvom Motorola One Zoom ligger blandt de billigere smartphones, så kan det på ingen måde ses, når det kommer til det innovative og imponerende kamera, som den er udstyret med. Eller kameraer - for du får hele fire af dem!

Kamerasensoren kombinerer 4 pixels til én, som gør at du tager de vildeste billeder - også når lysforholdene ikke er i top og uanset om motivet er landskab, close-up eller noget der imellem.

SATINGLAS & STILSIKKERT DESIGN

Få en silkeblød
mobiloplevelse

Det er ikke kun kameraet i Motorola One Zoom, der er helt i top. Det samme gælder det elegante design, hvor mobilens bagside er designet i glat satinglas, som sammen med den knivskarpe OLED-skærm på 6,4" giver dig en eksklusiv mobiloplevelse selvom prisen ligger på et budget-niveau.

Som prikken over i'et er fingeraftrykslæseren integreret i skærmen, der gør, at du får et strømlinet og stilsikkert udtryk.

4000 mAh & Turboopladning

En mobil spækket
med liv

For at du kan få fuld frihed og det optimale ud af din Motorola One Zoom, er mobilen udstyret med et massivt batteri på hele 4000 mAh, der sikrer, at du kan holde liv i One Zoom i op til to dage, før du behøver at oplade den igen.

Og når den kræver lidt ekstra batteri, så spilder du ikke tiden. Telefonen kommer med TurboPower-opladning, der lynhurtigt får givet den nyt liv, så du blive kørende igen.

Har du brug for en anden smartphone?

Så tjek vores store udvalg af telefoner ud!

Du finder altid de nyeste modeller til skarpe priser. På den måde kan du få fingrene i lige præcis den telefon, som passer bedst til dig.

Se alle mobiltelefoner