Edge 20 Lite

57,-

pr. md.

Forudbestil nu

Motorola Edge 20 Lite

Inkl. gratis Vervebuds 800. Værdi 999 kr.

Se edge 20 Lite   Se Edge 20 

Mindstepris: 3.240 kr.

 Gratis oprettelse på alt

Motorola Edge 20 Lite | Fuld Valuta for pengene

Kraftfuld udfordrer.

Motorola Edge 20 Lite er lidt af et powerhouse, som uden problemer klarer enhver opgave, som du giver den.

Nyd hurtig ydelse og masser af plads takket være en MediaTek Dimensity 720-processor, 8GB DDR5 RAM og 128GB hukommelse

Med Motorola Edge 20 Lite kan du også gå længere på en enkelt opladning med et 5000mAh batteri, og få mange timers strøm på kun få minutter med TurboPower™ 30W opladning.

Forudbestil Edge 20 Lite

9x bedre følsomhed og flere farver

Med et 108 MP kamera, kan du fange flere farver og detaljer i hvert skud med Ultra Pixel-teknologien. Det har desuden 9x bedre følsomhed selv i lav belysning. Selfiekameraet på 32MP gør det muligt at tage utroligt detaljerede portrætter, som du stolt kan dele, og kameraet har 4 gange bedre følsomhed selv i svag belysning.

Forudbestil Edge 20 Lite

Motorola Edge 20 | Stort format i elegant indpakning

Design i en klasse for sig

Designet på Motorola Edge 20 er i en klasse for sig. Smartphonen er nemlig helt ekstraordinær slank, som både betyder, at den er mega stilsikker og ligger perfekt i hånden.

Men selvom Motorola Edge 20 er let nok til at have med på farten, så får du stadig en rigtig stor skærm på hele 6,67". OLED-displayet gengiver hver eneste detalje til perfektion og pga. de 144 Hz, som Edge 20 er gearet med, går det desuden lynende hurtigt, når du skifter mellem apps.

Bestil Edge 20

Ta' bedre billeder end nogensinde før.

Du behøver på ingen måde at være bekymret for, om du kan tage fantastiske skud med din Motorola Edge 20. Du får nemlig 108 MP med bagakamera og 32 MP selfie-linse i frontkameraet.

Motorola Edge 20 har desuden 30 x zoom, så du kan indfange motiver uanset afstand, og gør brug af Ultra Pixel-teknologien, som sørger for, at du kan give den gas - selv under lysforhold, der ikke er optimale.

Bestil Edge 20

Få din nye Motorola forsikret

PRØV GRATIS I 2 MDR.

Frygt ej skærmskader, tyveri eller væske. Du kan nemlig få gratis forsikring til din nye Motorola. Prøv gratis i 2 mdr. - og der er selvfølgelig ingen binding

Læs mere

Beoplay HX 

Bang & Olaufsen

Med imponerende ANC og præcis, uovertruffen lyd. Beoplay HX er fremstillet af robuste, behagelige materialer og har en imponerende batterilevetid, hvilket gør dem perfekte til langvarig brug.

Fra 93,75 kr./md.

Byt til nyt

Køb ny mobil med
god samvittighed.

Aflevér din gamle mobil, når du køber en ny og spar penge. Køber du en ny mobil i dag, har du 14 dage, fra du modtager din nye mobil, til at aflevere din gamle og få tilskud til den nye.​

se hvad din mobil er værd

Har du brug for en anden smartphone?

Så tjek vores store udvalg af telefoner ud!

Du finder altid de nyeste modeller til skarpe priser. På den måde kan du få fingrene i lige præcis den telefon, som passer bedst til dig.

Se alle mobiltelefoner

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg