Mi Mix 2s er desværre udgået. Men tjek vores andre mobiler - måske der er noget for dig?

Mi Mix 2s er desværre udgået. Men tjek vores andre mobiler - måske der er noget for dig?

Mi Mix 2s | Xiaomi

Vildt design

Eksklusivt Philippe Starck-design!

Fri fragt & returnering

 Gratis oprettelse

Rente- og gebyrfri afbetaling

ANERKENDT DESIGN & STOR SKÆRMOPLEVELSE

Unikt, keramisk design
af Philippe Starck

Design er sat i fokus når det kommer til Mi MIX 2S, da den er designet af anerkendte Philippe Starck. Det betyder, at Mi MIX 2S er en super elegant smartphone i et buet, keramisk design indkapslet i en komplet aluminiums legeret ramme. Den oser med andre ord af eksklusivitet, som man sjældent ser på smartphones på dette prisniveau.

Det hele fuldendes af den komplette 5,99" skærm, der hverken brydes af notch eller kanter, og dermed giver dig en stor skærmoplevelse.

20 MP FRONTKAMERA & DUAL BAGKAMERA

Skyd skarpe billeder
- både dag og nat

Med Mi MIX 2S har Xiaomi får du den perfekte kombination af et vidvinkels- og standardkamera. 12 MP Dual-kameraet sikrer på den måde fantastiske billeder, der gennem autofokus, forbedret belysning og optisk zoom står knivskarpt. Også under dårlige lysforhold.

Og du behøver næsten ikke gøre noget selv - andet end at knipse løs, da kameraet er udstyret med kunstig intelligens, som sikrer dig de optimale indstillinger.

QAULCOMM SNAPDRAGON 845 & ADRENO 630

Den ultimative
performance

Det er ikke kun det strømlinede design, der er i fokus hos Mi MIX 2S. Smartphonen er nemlig udstyret med en super stærk kerne bestående af de mest kraftfulde processor, som du kender fra iPhone X og Samsung S9+ - nu bare til en meget skarpere pris.

Det giver dig den ultimative performance, som virkelig kan mærkes, når du har flere apps kørende eller spiller ressourcekrævende spil.

TRÅDLØS OPLADNING

Drop kablerne &
oplev friheden

Hvorfor lade dig begrænse af sammenfiltrede kabler, der let går i stykker? Mi MIX S2 kommer med mulighed for trådløs opladning, så du helt kan slippe for at være begrænset af kabler.

Xiaomis trådløse opladningssytem er baserede på Qi-standarden, som betyder, at det lever op til de højeste sikkerhedsstandarder.

VERDENS 4. STØRSTE LEVERANDØR

Ærlige priser
& masser af fede features

Xiaomi har en målsætning om at give dig mobiler, hvor designet er løftet til et nyt niveau, der er spækket med saft, kraft og fede funktioner, og hvor du får et kamera, der kan noget ud over det sædvanelige. Det hele til en pris, som ikke normalt kendetegner markedet for smartphones.

Det lader til at være den rigtige kombination, som har gjort Xiaomi til det hurtigst voksende smartphone brand i verden. Nu kan du få fingrene i de fede mobiler hos 3.

2 MDR. GRATIS FORSIKRING

Vær sikret mod tyveri
og smadrede skærme

Husk at du har mulighed for at få forsikret din nye Mi MIX S2. Så er du på den sikre side og behøver ikke at frygte de typiske telefonskader som væskeskader og skærmbrud. Desuden er du også dækket ind i forhold til tyveri, hvis du skulle være så uheldig. 

Og du får endda de første 2 måneder helt gratis - og der er selvfølgelig ingen binding!

Læs mere

Har du brug for en anden smartphone?

Så tjek vores store udvalg af telefoner ud!

Du finder altid de nyeste modeller til skarpe priser. På den måde kan du få fingrene i lige præcis den telefon, som passer bedst til dig.

Se alle mobiltelefoner

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg