iPhone 7 er desværre udgået. Men tjek vores andre iPhone-modeller - måske den er noget for dig?

iPhone 7 er desværre udgået. Men tjek vores andre iPhone-modeller - måske den er noget for dig?

iPhone 7

 

Fri fragt
Hurtig levering
14 dages returret

Komplet design

iPhones har altid været kendt for smukt og stilrent design, og med de nye iPhone 7-modeller bliver du på ingen måde skuffet - tværtimod.

Du kan denne gang få den kraftfulde smartphone i hele 5 forskellige farver. Silver, gold og rose gold som du kender. Og nu i jet black med en utrolig unik glat finish, der reflekterer lyset helt utroligt. Og i en black, der imodsætning til førnævnte, er helt mat.

Designet har endnu en gang fået et stort løft, hvor mobilernes ramme i aluminium smelter sømløst sammen med glasset, der omrammer skærmen.

Skynd dig!

Gratis
oprettelse
på alt!

3LikeHome

Brug mobilen i 66 lande
uden det koster ekstra!

Fra kun 140 kr./md.

se abonnementer

Mindstepris: 140 kr.
Inkl. bl.a. Frankrig, Italien, Grækenland & Tyskland.

Det ultimative kamera
-highspeed og fokus

iPhone 7 og 7 Plus giver dig et kamera, der for alvor kommer til at revolutionere måden, du tager billeder på. Du får et helt nyt kamerasystem, der ikke alene er 60% hurtigere og 30% mere energieffektivt. 

Med mobilens 12 MP bagkamera får du nemlig den helt nye True Tone Flash og en vild optisk billedstabilisator, der løfter dine billeder flere niveauer. Selv i svage lysforhold hvor LED-blitzen giver dig 50% mere lys, så du kan forevige alle dine vigtigste minder.

Desuden kan du give den gas med selfier med det forbedrede 7 MP frontkamera. Tilsammen giver de to lynhurtige kameraer dig knivskarpe billeder i de flotteste farver.

Med iPhone 7 Plus får du endda et dual-kamera, som skyder som ét.Få fuld frihed
- støv og vandafvisende

iPhone 7 og iPhone 7 Plus er genopfundet fuldstændigt indefra og ud i designet, så du kan få endnu større frihed. Med denne generation af iPhones behøver du ikke frygte støv og vand, da mobilerne er IP67-certificerede.

Det betyder, at du kan have din iPhone med dig overalt og bruge alle dens lækre funktioner til at gøre din hverdag endnu lettere og sjovere.

Med iPhone 7 og iPhone 7 Plus kan du få fingrene i den første vandtætte iPhone nogensinde - det vil i den grad transformere måden, du interagerer med din mobil på.

Bestil & afhent samme dag

Drop ventetiden og undgå at gå forgæves. Med Click & Collect kan du reservere din nye mobil eller tablet og selv svinge forbi og hente den i en af vores 3Butikker samme dag.

Læs mere

 

Stereo-lyd i lommeformat

Endnu en revolutionerende forbedring, som de nye iPhone 7-modeller kommer med, er indbygget stereolyd. Du vil ikke kunne gå tilbage til andet, når du først har prøvet kræfter med en lyd af den kvalitet.

Ikke alene fordeles lyden fra iPhone 7 og iPhone 7 Plus helt ideelt, fordi højttalerne er placeret i både top og bund. De kan også afspille lyd to gange højere end mobilernes forgængere. Det vil give dig den ultimative lydoplevelse.

Desuden er høretelefonerne opdateret med lightning-stik - og vil du fuldende magien med trådløse høretelefoner i stedet, så Apple selvfølgelig også gjort det muligt.

Den stærkeste iPhone nogensinde

iPhone 7 og iPhone 7 Plus er ikke bare fantastiske udenpå - det er de i den grad også indvendigt. De kommer nemlig begge med en helt ny type chip - A10 Fusion, som gør de to modeller til den mest kraftfulde chip nogensinde!

Sammenligner du iPhone 7 med iPhone 6s, så er den hele 40% hurtigere. Og når det kommer til load af grafik - 50% hurtigere. Det giver dig mulighed for at bruge den nye iPhone til ting, som du tidligere kun har kunne klare via en computer eller konsol.

Med den kraftfulde kerne kommer ikke til at gå på kompromis med batterilevetiden. I stedet er der tale om den længste batteritid i en iPhone nogensinde. Så kan du virkelig få udnyttet alle de lækre nye funktioner.Gratis forsikring i
2 måneder

Uanset om du er mest til iPhone 8 eller iPhone X, så husk, at du hos os kan få produkterne forsikret. Så er du på den sikre side og behøver ikke at frygte de typiske telefonskader som væskeskader og skærmbrud. Desuden er du også dækket ind i forhold til tyveri, hvis du skulle være så uheldig. 

Og du får endda de første 2 måneder helt gratis - og der er selvfølgelig ingen binding!

Læs mere

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg