iPhone Xs er desværre udgået. Men tjek vores andre iPhone-modeller - måske den er noget for dig?

iPhone Xs er desværre udgået. Men tjek vores andre iPhone-modeller - måske den er noget for dig?

Fri fragt & returnering

 Gratis oprettelse

Hurtig levering

SUPER KONTRAST & UENDELIG DYBDE

Det mest populære kamera
er blevet endnu vildere

Selvom design og power er i top, er der ikke blevet gået på kompromis med kameraet - tværtimod. iPhone Xs og Xs Max løfter nemlig barren for, hvad du kan forvente af et smartphone-kamera.

Med det banebrydende 12 MP dual-kameraet får du nemlig den ultimative kombination af hardware og software, så du kan tage billeder, som aldrig før. For første gang får du desuden mulighed for at efterredigere dybden i dine billeder, som får billederne til at poppe.

REN POWER I 3 FEDE FARVER

Mere kraftfuld &
effektiv end nogensinde

De to nye iPhone Xs-modeller er ikke  blot udstyret med den stærkeste chip set i en smartphone. Det er også den mest intelligente. Det gør mobilerne i stand til at klare mere end fem trillioner operationer i sekundet. Den kraftfulde A12 Bionic-chip giver dig med andre ord mulighed for i den grad at sætte fart på mobilen.

Og alt dette får du samtidig med, at iPhone Xs og iPhone Xs Max er 50% mere strømeffektiv. Og så kommer de endda i tre lækre farver - gold, silver og space grey.

 

DEN HELT STORE SKÆRM-OPLEVELSE

Kant-til-kant
Super Retina-skærm

Apple lancerer iPhone Xs Max med en 6,5" Super Retina skærm - den største skærm på en iPhone nogensinde. Den mindre model iPhone Xs har fortsat en 5,8" skærm.

Den imponerende skærm fuldendes af den elegante rustfrie ramme, der skaber et strømlinet design i verdensklasse
- nu i guld!

AVANCERET FACE ID

Gør dit ansigt til din adgangskode

Det behøver ikke at være besværligt, bare fordi det skal være sikkert. Det beviser Apple med iPhone Xs og Xs Max én gang for alle. De to modeller kommer nemlig begge med den sikreste ansigtsscanner nogensinde set i en smartphone.

Det betyder, at ét enkelt blik fra dig er det, der får din nye iPhone Xs til at åbne op for alle dens muligheder. Og med nye algoritmer går det hurtigere, end du før har oplevet.

To numre i én telefon
- Det er smart!

Apple eSIM

Med eSIM kan du samle dine numre i én mobil. Så slipper du for at have to mobiler med dig rundt.

Bestil eSIM i webshoppen eller i
Mit 3 Selvbetjening

Har du brug for en anden smartphone?

Så tjek vores store udvalg af telefoner ud!

Du finder altid de nyeste modeller til skarpe priser. På den måde kan du få fingrene i lige præcis den telefon, som passer bedst til dig.

Se alle mobiltelefoner