iPhone Xr er desværre udgået. Men tjek vores andre iPhone-modeller - måske den er noget for dig?

iPhone Xr er desværre udgået. Men tjek vores andre iPhone-modeller - måske den er noget for dig?

iPhone Xr

Masser af kraft.

Fri fragt

O kr. i udbetaling

14 dages returret

LIQUID RETINA SKÆRM I STORFORMAT

Den mest avancerede
LCD-skærm

iPhone Xr lægger sig op af det stilrene design, som du kender for iPhone Xs, med en knivskarp skærm, der går helt til kant. Den kaldes Liquid Retina, som i den grad understreger, at der er tale om branchens mest avancerede LCD-skærm, der gengiver de mest funklende farver.

Designet fuldendes af enestående materialer af glas og aluminium, der ud over at give et tidsløst udtryk også er vand- og støvafvisende.

AVANCERET FACE ID

Gør det hurtigt & sikkert
at åbne mobilen

Selvom iPhone Xr er markant billigere end iPhone Xs, så behøver du ikke gå på kompromis med fede funktioner. Du får nemlig Apples avancerede Face-ID med i købet, som betyder, at du kan bruge dit ansigts som adgangskode.

Ikke alene er det den sikreste ansigtsautentificering nogensinde i en smartphone. Den er også lynende hurtig.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV & VÆR ALTID OPDATERET OM NYHEDER FRA APPLE

TILMELD Luk formular

Vil du være den første til få fingrene i nye smartphones, tablets eller tilbehør fra Apple - så tilmeld dig vores nyhedsbred. Så bliver du altid holdt opdateret.

Ved tilmelding giver jeg samtykke til, at 3 må kontakte mig på e-mail, telefon, sms/mms og sociale medier for at blive holdt opdateret med nyheder, tilbud på produkter og tjenester samt konkurrencer fra 3. Kommunikationen kan vedrøre mit abonnement, hardware og tilhørende teleydelse samt tilbehør, som 3 tilbyder. Derudover giver jeg med mit samtykke lov til, at 3 må behandle mine forbrugs-, lokaliserings- og trafikdata til at give mig tilbud baseret på mit forbrug. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke.

A12 BIONIC CHIP

Hurtigere & mere effektiv

Face ID er ikke den eneste feature, som iPhone Xr har til fælles med iPhone Xs. De deler nemlig samme kraftfulde kerne, der er den stærkeste og mest intelligente chip.

Ikke bare gør det din mobil hurtigere, stærkere og mere effektiv, som betyder, at batteri holder en del længere. Du bliver også i stand til at tage endnu bedre portrætter med dybdekontrol, da chippen gør iPhone Xr til at tilpasse sig omgivelserne. 

BANEBRYDENDE 12 MP & 7 MP KAMERA

Sæt dit liv i fokus!

Foreviggør dine minder med iPhone Xrs intelligente kamerasystem, der gør dig i stand til at tage de mest fantastiske billeder, der står knivskarpt. Det gælder uanset om du tager portrætter eller indfanger større landskaber.

Med den helt nye dybdekontrol og en endnu hurtigere sensor bliver dine billeder løftet til helt nye højder - også under svage lysforhold.

Tag uret med på farten
- perfekt til din nye iPhone

Apple Watch | Series 6 (GPS + 4G)

Vær online, modtag opkald og sms'er på dit ur, også selv om du er væk fra din telefon.

Læs mere

Husk forsikringen
- det er dumt at lade vær'

Gratis de to første måneder!

Du kan kvit og frit få forsikret din nye iPhone de første to måneder, og så du sikret mod typiske skader som skærmbrud, væskeskader og tyveri. Både i og uden for Danmark. Der er ingen binding, så du bestemmer selv om du efterfølgende ønsker at fortsætte. 

Læs om forskring

Har du brug for en anden smartphone?

Så tjek vores store udvalg af telefoner ud!

Du finder altid de nyeste modeller til skarpe priser. På den måde kan du få fingrene i lige præcis den telefon, som passer bedst til dig.

Se alle mobiltelefoner

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg