Lige nu GRATIS oprettelse på ALTHusk du også får gratis levering og retur

Lige nu GRATIS oprettelse på ALTHusk du også får gratis levering og retur

 

 

iPhone 11

Helt nyt dobbelt kamera-system med ultravidvinkel. Med den hurtigste chip i en smartphone og et batteri, der holder hele dagen, kan du foretage dig mere og oplade mindre. Nat-tilstand og strålende videokvalitet. Vand- og støvafvisende.

 

Design

Kærlighed ved første blik. Og andet, tredje, fjerde, femte og sjette.

6 flotte nye farver. Lækker 6.1” Liquid Retina LCD skærm. iPhone 11 er vandafvisende ned til 2 meters dybde i op til 30 minutter – dobbelt så dybt som iPhone XR.

Kamera

Gå i dybden med dine billeder.
Og i bredden.

Nyt ultravidvinkelkamera. Gør oplev­elsen stor. Det nye kamera med ultravidvinkel får fire gange mere med på billedet. Forestil dig smukke landskaber, så langt øjet rækker. Det fanger f.eks. hele scenen og publikummerne til en koncert. Og feriebillederne af familien og naturen, som I rejste tusindvis af kilometer for at se..

Ultravidvinkel (13 mm). 120-graders synsfelt, så du får fire gange mere med på billedet
Vidvinkel (26 mm).100% Focus Pixels med op til tre gange hurtigere autofokus ved svag belysning.

Batteri + chip

Vær på hele dagen.

Batteritid til en hel dag. A13 Bionic, den hurtigste chip i en smartphone. Virker med hurtig opladning vha. en 18W strømforsyning (sælges seperat).

Sikkerhed

Indbygget anonymitet.

Face ID er den sikreste ansigtsautentificering i en smartphone. Dit billede bliver hverken gem eller delt. Det er mere sikkert end Rouch ID.

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg