Tillykke!

med det sikre valg
& 3Forsikring

 

Tillykke!
Med den sikre
løsning & 3Forsikring

Dækker skærmbrud

Dækker væskeskader

Dækker tyveri

Du får nu gratis forsikring
i 2 måneder

Du har taget det sikre valg og sørget for den optimale kammerat til din nye iPhone - nemlig 3Forsikring. Så behøver du slet ikke frygte at den smukke Retina-skærm bliver smadret. At ungerne kaster mobilen i toilettet. Eller at langfingrede iPhone-beundrere knuser din nye smartphone-forelskelse.

Og så er de to første måneder endda helt på vores regning. Ønsker du ikke at fortsætte efter prøveperioden, afmelder du let 3Forsikring i Mit 3 - selvbetjeningen.

 

Du er forsikret i 60 mdr.

Du er dækket fra første dag og 60 måneder frem. I den periode kan du få dækket op til tre skader med en selvrisiko på kun 499 kr. ved første skade.

forsikringsbetingelser (pdf)

Når skaden er sket

Ved tyveri

Spær straks dit SIM-kort på 70 313 123, vi har åbent hele døgnet. Så undgår du misbrug.

Meld tyveri til det lokale politi. Husk at oplyse IMEI-nummer i politirapporten, og husk at bed politiet om journalnummeret. Det skal du nemlig bruge til skadesanmeldelsen. Påbegynd skadesanmeldelsen hurtigst muligt og afvent svar fra 3Forsikring. Du kan altid påføre journalnummeret senere, det vigtigste er, at du har påbegyndt din skadesanmeldelse hurtigst muligt. 

Ved uheld og skade

Udfyld skadesanmeldelsen hurtigst muligt efter skaden er sket.

Afvent godkendelse af skadesanmeldelse og gem referencenummeret.

Ved reparation skal du henvende dig i en 3Butik. Husk at oplyse referencenummer!

Til information

Hvis uheldet er ude, skal du straks melde skaden til 3Forsikring. Er der tale om tyveri, skal du også melde tyveriet til det lokale politi.

Husk, at 3Forsikring også dækker skader og tyveri i udlandet. Dog skal du ikke få klaret reparationen i udlandet. Det klarer vi selv!