Skynd dig!

Gratis
oprettelse
på alt!

Huawei P40 Pro.

Vildt tilbud
- spar 480 kr.

Kun 180 kr./md.

Læs mere

Mindstepris: 6.980 kr.
OBS: Har ikke Google Mobile Services (GMS) installeret. Læs mere nedenfor.

Fri fragt & returnering

 Gratis oprettelse

Hurtig levering

QUAD-KAMERA I VERDENSKLASSE

Stil skarpt på hvert
eneste motiv 

Huawei har i samarbejde kameraproducenten Leica med P40 Pro endnu en gang lavet et mesterstykke af et smartphone-kamera, der løfter barren til nye højder. Så slå din indre professionelle fotograf løss med telefonens 50 MP ultra vision kamera, en 40 MP ultra-vidvinkellinse, et 12 MP teleskopkamera og et dybdekamera, der virkelig kan set kram.

På den måde er du sikker på at du fanger hver en detalje i strålede farver og funklende kontraster, som gør, at du næste ikke kan tage øjnene væk fra dine foto-resultater.

Læs mere

90 HZ SKÆRM

Et display du fuldstændig
flyder hen i 

Skærmen skuffer heller ikke på Huawei P40 Pro. Du får nemlig et Flex OLED-display på hele  6,58”, der får enhver farve til at poppe, så du får den ultimative oplevelse, når du bruger mobilen.

Skærmen er faktisk inspireret af vand, hvilket ikke er til at være i tvivl om, når du først har oplevet hvor flydende du glider imellem apps, billeder og videoer. Og de hele 90 Hz sikrer, at det sker lyn-hurtigt.

Læs mere

5G & 4200 mAh

Et krafthus, der 
holder til det meste

Det er ikke kun på overfladen at Huaweis flagskib P40 Pro tager kegler. Også den bomstærke Kirin 990-5G chip, der udgør kernen, vil forbløffe dig. De mange krafter ikke bare sørger for, at det går stærkt når du bruger mobilen.

Den er desuden nøglen til at P40 Pro via kunstig intelligens kan blive optimeret til dine behov og bl.a. sørger for at det store batteri, bliver brugt smartest.

Huawei Mobile Services

Huawei P40-modeller har ikke Google Mobile Services (GMS) installeret. I stedet har telefonerne Huawei Mobile Services (HMS), hvor man kan hente apps via App Gallery Der vil dog være Android-apps, som ikke findes. Fx Maps, Gmail og lignende.

Du kan dog nemt overføre dine nuværende apps via forskellige metoder. Læs mere om dem her.

Læs mere

Byt til nyt

Køb ny mobil med
god samvittighed.

Aflevér din gamle mobil, når du køber en ny og spar penge. Køber du en ny mobil i dag, har du 14 dage, fra du modtager din nye mobil, til at aflevere din gamle og få tilskud til den nye.​

se hvad din mobil er værd

Køb Samsung Galaxy Watch på afbetaling

Den ultimative legekammerat til din nye Huawei P40 Pro

Få den optimale oplevelse med en kombination af Huawei P40 Pro og et super fedt smartwatch. Køb på afbetaling rente- og gebyrfrit. Fra kun 75 kr./md.

Se Galaxy Watch

Få din nye Huawei forsikret

PRØV GRATIS I 2 MDR.

Frygt ej skærmskader, tyveri eller væske. Du kan nemlig få gratis forsikring til din nye Huawei. Prøv gratis i 2 mdr. - og der er selvfølgelig ingen binding

Læs mere

Har du brug for en anden smartphone?

Så tjek vores store udvalg af telefoner ud!

Du finder altid de nyeste modeller til skarpe priser. På den måde kan du få fingrene i lige præcis den telefon, som passer bedst til dig.

Se alle mobiltelefoner

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg