Lige nu GRATIS oprettelse på ALTHusk du også får gratis levering og retur

Lige nu GRATIS oprettelse på ALTHusk du også får gratis levering og retur

Din bæredygtige smartphone.

Fra kun 78 kr./md.

Læs mere

Fairphone - et nyt alternativ i tråd med tidens grønne omstilling.

Nu kan du få en mobil, der er produceret med ekstra hensyn til miljøet, menneskerne i maskinrummet og ressourcerne på jorden. Så vil du have dig en telefon, der har længere levetid, lav miljøbelastning og stort fokus på arbejdsvilkårene for de menneskerne, der producerer den? Så skal du vælge Fairphone. Den nok mest bæredygtige smartphone, du kan få.

Fairphone er historien om en virksomhed, som arbejder på at ændre en branche indefra. Og et ønske om at gøre hensynet til mennesker og miljø til en naturlig del af det at drive en forretning.

Fairphone er retfærdighed, gennemsigtighed og en håbefuld vision for fremtiden.

Læs mere

Fairphone 3+ har alt - og lavet med omsorg for planeten.

Verdens mest bæredygtige telefon til dato, lavet med omsorg for mennesker og planeten og samtidig har den alt, hvad du forventer af en mobil.

Læs mere

- 40% genanvendt plast 
- Fair brug af råmaterialer
- Modulært design
- Bedre arbejdsforhold
- Genbrugsprogram

- Udskifteligt batteri
- 48 og 16 MP kamera
- 64 GB internt lager
- Qualcomm Snapdragon 632 
- 5.65" Full HD+ display
- Android 10 styresystem

Mobilen der bekymrer sig om personer og planeten.

"Med en Fairphone gør du op med brug-og-smid-væk-tanken og overdrevent stort ressourceforbrug. Her får du en mobil der er fair for både naturens ressourcer, arbejdsvilkår, miljøet og dig selv!"

 • Det perfekt match til den ansvarsfulde forbruger, som køber økologisk.

 • Fairphone lægger vægt på, hvad deres smartphones indeholder. Derfor sporer de hvor telefonens dele kommer fra og efterspørg materialer, som er gode for mennesker og planeten.

 • Fairphone har integreret Fairtrade-certificeret guld i produktionen af sine telefoner. Genanvendt kobber bidrager også til at forbedre arbejdsforholdene i små kobberminer i Den Demokratiske Republik Congo, og så støtter de indsamlingen af brugte telefoner i Vestafrika for at bekæmpe elektronisk affald og forbedre genanvendelsen af kobber.

 • Læs mere

 • Vær med til at sikre ordentlige og fair vilkår i alle led.

 • Det er ikke kun naturens ressourcer som de anvender fair. Fairphone samarbejder også med alle deres underleverandører for at få skabt langsigtede relationer og et solidt grundlag for gode arbejdsvilkår.

 • Sammen med udvalgte leverandører samarbejder de om den aktuelle arbejdssituation, afdækker underliggende problemer og tager en samarbejdsorienteret tilgang til forbedringer.

 • Du er altså med til at sikre fair arbejdsforhold lige fra udvindingen og forabejdning af råmaterialer til produktion og samling af din nye mobil.

 • Læs mere

Nu kan alle reparere og opdatere sin mobil, så den lever længere.

En fairphone er bygget til at leve længe. Derfor kan du selv købe og udskifte dele af telefonen, hvis de skulle gå i stykker eller nye og forbedrede reservedele blive lanceret.

Du behøver altså ikke udskifte hele telefonen og købe en ny, men kan løbende udskifte dele, som det passer dig og din pengepung.

Du får en modulopbyggede telefon, der er designet til at holde, og hvor reparationer skal være så lette som mulige. 

Fairphone har integreret Fairtrade-certificeret guld i produktionen af sine telefoner. Genanvendt kobber bidrager til at forbedre arbejdsforholdene i små kobberminer i Den Demokratiske Republik Congo og så støtter de indsamlingen af brugte telefoner i Vestafrika for at bekæmpe elektronisk affald og forbedre genanvendelsen af kobber.

Læs mere

 

Byt til nyt

Køb ny mobil med
god samvittighed.

Aflevér din gamle mobil, når du køber en ny og spar penge. Køber du en ny mobil i dag, har du 14 dage, fra du modtager din nye mobil, til at aflevere din gamle og få tilskud til den nye.​

se hvad din mobil er værd

Når genbrug bliver guld

Fairphone ønsker at fremme genbrug og genanvendelse af materialer til reparation og produktion af nye smartphones, så man kan komme tættere på en cirkulær økonomi.

Samtidig forsker Fairphone i at reducere elektronisk affald og ser på genanvendelsesmulighederne af elektronisk affald på verdensplan.

Helt konkret er den nye Fairphone 3+ produceret med 40 % genanvendeligt plast.

Den grønneste i klassen indenfor elektronik

B-Corp certificeret

B Corp står for Benefit Corporation og udover at være en global bevægelse, er det en certificeringsordning, hvor virksomheder måles på, hvorvidt de prioriterer et socialt ansvar og bæredygtighed på lige fod med profit.

EcoVadis guldmedalje

Fairphones forpligtelse til retfærdighed er blevet målt ved hjælp af den globalt anerkendte EcoVadis bæredygtighedsvurdering. Fairphone er den eneste smartphoneproducent med en guldmedalje.

iFixit 10/10 score

Fairphone ønsker, at man skal bruge deres smartphones så længe som muligt. iFixit måler hvor nemt og billigt, det er at reparere en smartphone. Fairphones forrige model, Fairphone 3, er den eneste smartphone i verden, der har fået en perfekt iFixit-score.

Fairtrade-certificeret guld

Ved hjælp af ansvarligt fremskaffede materialer er Fairphone den eneste elektronikproducent, der integrerer Fairtrade-certificeret guld i sine smartphones.

Din bæredygtige
bybil i Storkøbenhavn

GreenMobility

GreenMobility, som tilbyder nem, billig og bæredygtig transport via deres 400 eldrevne Bybiler i Storkøbenhavn.
Du betaler kun for den tid du bruger Bybilen, og parkering, strøm og forsikring sørger GreenMobility for.Vi er glade for samarbejdet, og det har ført til endnu flere fordele for dig som kunde hos os.

Læs mere

Tag kontrol over dit strømforbrug

Barry

Med Barry får du ikke kun billig strøm, du kan også se hvornår strømmen er klimavenlig, og hvornår din strøm kommer fra vedvarende energikilder. Selvom det lyder som det samme, så er der til tider forskel. Eksempelvis er atomkraft ikke en vedvarende energikilde, men den har et meget lavt CO2 niveau.

Læs mere

Værd at vide om Fairphone

 • Hvad er der i salgsæsken?

  • Device, mini skruetrækker, Quick-start guide, Sundheds- og sikkerhedsguide.
 • Hvorfor er der ikke en oplader med i æsken?

  • Fairphone ønsker ikke at sende overflødig elektronik i omløb. Mange har en oplader i forvejen derhjemme og har derfor ikke brug for en ny oplader.

 • Hvor køber jeg en oplader/moduler, hvis jeg ikke har en i forvejen?

  • Oplader kan købes her eller i din 3Butik. Moduler købes på nuværende tidspunkt på www.fairphone.com 
 • Hvilket headset passer til Fairphone 3+? 

 • Hvilken oplader passer til Fairphone 3+? 

 • Kommer I til at sælge opdaterings-moduler til Fairphone 3+?

  •  Nej, opdaterings-moduler skal på nuværende tidspunkt købes på fairphone.com

 • Forsvinder garantien, hvis jeg selv skifter et modul?

  • Nej ikke hvis du har lavet den efter anvisningen.

 • Anbefaler I, at jeg selv udskifter dele frem for at indlevere telefonen til Repair?

  •  Ja. Du kan finde gode anvisninger fra Fairphone til, hvordan du gør på Youtube. 

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg