iPhone 12 | Bestil med hurtig og gratis fragt og returret

iPhone 12

Den helt rigtige størrelse.

Mindstepris: 5.220 kr.

Fri fragt & returnering

Hurtig levering

Rente- og gebyrfri afbetaling

KLAR TIL 5G

Sæt fart på fremtiden.

iPhone er gået ind i en ny æra. Nu kan du få 5G med iPhone 12. Og det kommer til at gå intet mindre end lynende stærkt. Du kommer til at mærke en kæmpe forskel, når du f.eks. skal uploade eller downloade tunge filer.

Som om det ikke var nok, så vil du samtidigt opleve, at du kan streame video eller FaceTime i højere kvalitet med stort set ingen forsinkelse. Så du har virkelig noget at se frem til.

Se iPhone 12 

5 FEDE FARVER & Ceramic Shield

Lækkert design
& ultra-holdbar.

Med iPhone 12 kommer du til at kunne sætte lidt mere farve på hverdagen. Smartphonen kommer nemlig i hele 5 flotte, sprudlende farver, så du kan vælge den, der passer bedst til dig!

Men ikke nok med det. iPhone 12 er udstyret med det stærkeste smartphone-glas nogensinde, Ceramic Shield, som beskytter din mobil fra smadrede skærme i endnu højere grad.

Se iPhone 12  

IP68-KLASSIFICERET

Lad sjask og plask
komme an.

Du kan let og uden bekymringer tage din iPhone 12 med dig hvor som helst. Den er nemlig "ups"-certificeret. Med andre ord betyder det, at smartphonen er stænk-, vand- og støvtæt.

Helt konkret kan iPhone 12 f.eks. klare at være 6 meter under vand i op til 30 minutter - helt uden der sker noget med telefonen. Den kan dermed holde til lidt af hvert.

Se iPhone 12 

DOBBELT KAMERA-SYSTEM

Du behøver ikke være
bange for mørket mere.

Du får et rigtigt godt kamera og alle de seje kamerafeatures med iPhone 12 , som Apple er kendt for. Men som noget helt nyt får du nu både vidvinkel- og ultravidvinkel­kameraet med nat-tilstand, så du kan tage langt smukkere billeder, uanset hvordan lysforholdene er.

Det nye vidvinkelkamera opfanger 27 procent mere lys, som gør dig i stand til at tage billeder, hvor farver, skarphed og kontraster er helt perfekte - også hvis de tages i måneskin.

Se iPhone 12 

A14 BIONIC

Den hurtigste chip i en 
smartphone nogensinde.

Selvom iPhone 12 prismæssigt ligger en del under storebroren iPhone 12 Pro, så er mobilen udstyret med præcis samme kraftfulde chip, A14 Bionic. Som rent faktisk er den hurtigste chip i en smartphone indtil nu.

Det giver dig et væld af nye muligheder, fordi der kan udføres billioner af handlinger med chippens Neural Engine, som samtidigt er super effektiv, så iPhone 12s batteri kan opnå en stærk levetid.

Se iPhone 12  

iPhone 12-serien

iPhone 12-serien består af i alt 4 modeller: iPhone 12, iPhone 12 Mini,
iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max.

Læs mere om modellerne herunder og find den iPhone 12,
der passer til dig!

I 2020 kom den længe ventede iPhone 12-serie endelig. iPhone 12-serien byder på 5G og en af de hurtigste og mest kraftfulde chips, som smartphones nogensinde har set, nemlig A14 Bionic-chippen. Kameraet i iPhone 12-serien er det skarpeste hidtil og giver fantastiske og klare billeder, der fanger selv de mindste detaljer. Selv med kameraet i Nat-tilstand fanges lyset bedre end nogensinde. Det opdaterede frontglas 'Ceramic Shield' giver desuden en meget mere robust smartphone, som er bedre beskyttet mod slag og tab. 

iPhone 12 Pro

iPhone 12 Pro sprænger i mest bogstavelige forstand rammerne for, hvad man kan forvente af en iPhone. Samme uovertrufne design, ydeevne og 5G-kompatibilitet som resten af iPhone 12-serien kombineret med fuld skærmoplevelse og uovertrufne kamerafunktioner gør iPhone 12 Pro til en professionel i sin klasse.

iPhone 12

Aldrig har en iPhone været så kompakt i ordets bedste forstand. iPhone 12 giver dig stadig det stilfulde design og alle de features, du kender og elsker fra Apple - og meget mere. iPhone 12 er spækket med al den nyeste teknologi og forbedret på de fysiske features. iPhone 12 er nemlig 16% lettere, 11% tyndere og 15% mindre end sin forgænger.

iPhone 12 Mini

De bedste gaver kommer oftest i de mindste pakker. iPhone 12 Mini er med sin forbedrede ydeevne og strømlinede design i et mindre format ingen undtagelse. iPhone 12 Minis 5,4" OLED Super Retina skærm er den mindste i iPhone 12-serien, mens software og hardware tilbyder præcis samme uovertrufne hurtighed og lækre features som de andre modeller i serien.

I en iPhone 12 får du:

En krystalklar 6,1" Super Retina XDR-skærm
Det nye Ceramic Shield frontglas, der er fire gange mere hårdfør mod tab og slag
Frontkamera og to bagsidekameraer
Forbedret Nat-tilstand på alle kameraer
Optagelse, redigering og afspilning af video i Dolby Vision-biografkvalitet
Mulighed for MagSafe-tilbehør, som leverer hurtigere trådløs opladning
Farvemulighederne: Purple, Black, White, Blue

 

I en iPhone 12 Pro får du:

En krystalklar 6,1" Super Retina XDR-skærm
Det nye Ceramic Shield frontglas, der er fire gange mere hårdfør mod tab og slag
12 megapixel frontkamera og tre 12 megapixel bagsidekameraer med telefoto og blænde på 2,0 og 4x optisk zoom
Forbedret Nat-tilstand på alle kameraer
Optagelse, redigering og afspilning af video i Dolby Vision-biografkvalitet
Mulighed for MagSafe-tilbehør, somleverer hurtigere trådløs opladning
Farvemulighederne: Graphite, Pacific Blue, Silver

I en iPhone 12 Mini får du:

En krystalklar 5,4" Super Retina XDR-skærm
Det nye Ceramic Shield frontglas, der er fire gange mere hårdfør mod tab og slag
Frontkamera og to bagsidekameraer
Forbedret Nat-tilstand på alle kameraer
Optagelse, redigering og afspilning af video i Dolby Vision-biografkvalitet
Mulighed for MagSafe-tilbehør, som leverer hurtigere trådløs opladning
Farvemulighederne: White, Purple, Black, Blue

iPhone 12-serien: fællestræk og forskelligheder

Det hører til sjældenhederne, at Apple lancerer fire nye iPhone-modeller samtidig. Dette var ikke desto mindre tilfældet, da de i efteråret 2020 lancerede den helt nye iPhone 12-serie. Læs med her, hvor vi gennemgår de største fællestræk og forskelligheder for iPhone 12, iPhone 12 Mini og iPhone 12 Pro.

Design

De fire iPhone 12-modeller er meget ens set med det blotte øje. Designet er ens for alle modeller, men mens rammerne på henholdsvis iPhone 12 Pro-modellerne er lavet af rustfrit stål, er de andre modeller lavet i aluminium. Den eneste måde man kan se forskel, er i forhold til farve og størrelse. iPhone 12 Mini er nemlig bemærkelsesværdigt mindre end eksempelvis iPhone 12 Pro, og Pro-modellerne er mere afdæmpede i farvemulighederne.

Skærm

Skærmens størrelse er umiddelbart det, man skal tage stilling til, når man skal sammenligne de fire iPhone 12-modeller. Dog er det i stigende grad skærmenes opløsning, som folk kigger på - det er nemlig her, du finder de største forskelle.

iPhone Mini er selvsagt den mindste med en 5,4" skærm og en opløsning på 1080 x 2340. iPhone 12 og iPhone 12 Pro har begge 6,1" skærme med opløsningen 1170 x 2532.

Kamera

De største forskelle ligger gemt i modellernes kameraer. Her er der både forskel på typen af kameraer i de forskellige iPhones, men også i antallet og kvaliteten af disse. Alle iPhone 12-modeller har et 12 megapixel kamera med blænde på 2,2 som frontkamera. iPhone 12 og iPhone 12 Mini har begge dobbelt kamera på bagsiden, hvor iPhone 12 Pro har tredobbelte kameraer. 

iPhone 12 Pro har tredobbelte kameraer. Begge modeller er udstyret med samme kameraer og linser som nævnt ovenfor, hvor der på det tredje kamera i Pro-modellerne er skruet endnu mere op for kvaliteten. iPhone 12 Pro er desuden udstyret med en telefoto-linse med en blænde på 2,0 og 4x optisk zoom. Pro-modellerne lader dig få alle detaljerne med i dine billeder ved hjælp af optisk billedstabilisering (OIS) og Deep Fusion-funktionen. 

Tilbehør til iPhone 12-serien

Når du køber din nye iPhone fra 12-serien, følger der et USB-C lightning kabel med i pakken, som du kan bruge til at koble din iPhone til Mac. Dog skal du være opmærksom på, at strømforsyning og AirPods ikke medfølger i kassen.

MagSafe-tilbehør kan købes separat til iPhone 12-serien. MagSafe er en ladestation til iPhone 12-serien og nyere modeller, der giver dig hurtig, trådløs opladning. I MagSafe-docken er der indbygget en magnet, der sikrer, at iPhone bliver, hvor den skal. MagSafe kan også oplade AirPods Pro og andengenerations eller nyere AirPods med opladningsetui.

iPhone 12, iPhone 12 Mini og iPhone 12 Pro kan alle bruges med AirPods Pro, tredje- og andengenerations AirPods samt Air Max-høretelefoner.

Find skærmbeskyttelse, covers, tasker og endnu mere tilbehør til iPhone 12-serien her!

Har du brug for lækker lyd til din nye iPhone?

Se alle >

 • AirPods 3 gen
 • AirPods (3. gen)

  • 60
  • 1.800
 • Køb
 • AirPods med opladningsetui

  • AirPods kommer med en fantastisk støjreduktion. Så kan du virkelig fordybe dig i musikken.
  • 44
  • 1.320
 • Læs mere

Byt til nyt

Køb ny mobil med
god samvittighed.

Aflevér din gamle mobil, når du køber en ny og spar penge. Køber du en ny mobil i dag, har du 14 dage, fra du modtager din nye mobil, til at aflevere din gamle og få tilskud til den nye.​

se hvad din mobil er værd

Har du brug for en anden smartphone?

Så tjek vores store udvalg af telefoner ud!

Du finder altid de nyeste modeller til skarpe priser. På den måde kan du få fingrene i lige præcis den telefon, som passer bedst til dig.

Se alle mobiltelefoner