• Gratis levering
  • Rente- og gebyrfrit
  • 0 kr. i udbetaling

Tilpas din Galaxy Tab S3

Med Samsung Galaxy Tab S3 får du den ultimative videooplevelse. Den sprøde Super AMOLED-skærm giver dig en utrolig skarphed og virkelighedstro farver. Derudover får du en fantastisk stereolyd fra de fire højtalere, der er udviklet i samarbejde med AKG, som er en af verdens førende producenter af lydsystemer.

Tab S3 giver dig mulighed for at være mere effektiv. Med Samsung Flow kan du let skifte imellem at arbejde på din telefon og tablet. Du kan fx starte en mail på din telefon og arbejde videre med den på din tablet. Derudover får du dine mobilnotifikationer direkte ind på tabletten, så du slipper for at tage telefonen op, når du fx vil besvare en SMS.

Har du brug for at tage noter eller er du kreativ og tegner dine ideer i stedet for at bruge ord, så vil du elske den medfølgende S pen. Brugen af S pennen føles som var det en almindelig pen du illustrerer eller skriver med. Du har mulighed for at tage notater direkte i PDF dokumenter og du kan skrive noter direkte på skærmen, uden først at låse tabletten op.

Er du bidt af en vild gamer, får du med Tab S3 mulighed for at aktivere gaming, så du befinder dig i et specialtilpasset spillemiljø. Du kan selv definere hvilke aktiviteter du ønsker at få, når du er har aktiveret gaming. Du kan fx slå notifikationer fra og låse udvalgte knapper. Har du alligevel brug for at læse en mail eller andet imens du spiller, sætter du blot spillet på pause og minimere det, således du hurtigt kan gøre noget andet på tabletten inden du spiller videre.

Alle disse funktioner bruger naturligvis strøm fra batteriet. Men fortvivl ikke, da det 6000 mAh store batteri holder i ca. 12 timer med videoafspilning og derudover har Tab S3 hurtig opladning, så du hurtigt får fyldt batteriet og er på farten igen.
Generelt
Farve Black
Størrelse 237.3 x 169 x 6 mm (9.34 x 6.65 x 0.24 in) mm
Vægt 434 g
Display størrelse 9.7 inches (~72.7% screen-to-body ratio) "
Display resolution 1536 x 2048 pixels (~264 ppi pixel density)
OS Android OS, v7.0 (Nougat)
Intern hukommelse 32 GB, 4 GB RAM
Ekstern hukommelse microSD
Ekstern hukommelse MAX up to 256 GB (dedicated slot)
Multimedia
Java support Nej
Audio Playback MP3/WAV/eAAC+/Flac player
Video Playback MP4/H.264 player
Bluetooth Stereo (A2DP) v4.2, A2DP, LE
Kamera
Max Resolution 13 MP
Autofokus Ja
Flash/kameralys LED
Other Camera Functions Geo-tagging, touch focus, face detection, HDR, panorama
Max Video recording resolution 2160p@30fps
Secondary Camera Ja
Netværk & Forbindelse
GSM Mode GSM 850 900 1800 1900 MHz
Netværk
GPS A-GPS
Bluetooth v4.2, A2DP, LE
Wifi Ja
Hovedtelefon forbindelse 3.5mm jack
SIM-kort type Nano SIM-kort

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg