Bestil bare – fortryder du, har du 14 dages returret Husk du har 14 dages returret

Den nye 9,7"

iPad

Kun 88,50 kr./md.

bestil nu

Mindstepris: 4.360 kr.

Fri fragt

O kr. i udbetaling

14 dages returret

Tynd, let & kraftfuld!

Selvom den nye iPad ikke vejer mere end 469 gram og har en tykkelse på kun 7,5 mm, så får du med denne tablet masser af power, som gør den lynhurtig.

iPad'ens A10 Fusion-chip er bygget til at yde noget ekstra, så du på ingen tid kan redigere videoer i bedste kvalitet, spille dine yndlingsspil med vild grafik og prøve de nye augmented reality apps af.

Det lette og elegante design gør den samtidig super let at have med - uanset hvor du er. Og nu understøtter den endda Apples mest kreative redskab - Apple Pencil.

Bestil

Vilde kameraer
med uanede muligheder

Er du glad for skarpe billeder, facetime og selfies? Men har brug for et lidt større format end en smartphone? Så kan den nye 9,7" iPad være din nye bedste ven.

Du får hele to 8MP kamera, som giver dig mulighed for at filme HD-videoer og facetime med dine nærmeste, så du kan være tæt på dem - også når du er langt væk.

Desuden kan du give den gas med augmented reality, som lader den digitale verden smelte sammen med dine omgivelser.

Bestil

Pift din iPad op med fede tilvalg

Prøv f.eks. vores tilvalg WYPE og få ubegrænset adgang til alle de nyeste magasiner samlet ét sted.

Er du mere til film og serier, kan du hygge dig med TV 2 PLAY og utallige timer af god underholdning. 

Læs mere

Retina-skærm
- flot & funktionel

Med sin 9,7" Retina-skærm giver iPad'en dig en medrivende oplevelse ud over det sædvanlige! Uanset om du planlægger dine projekter, giver kreativiteten frit løb med Apple Pencil eller ser dine yndligsserier, så får du masser af liv og skarphed med denne tablet.

Det største problem med den nye iPad er derfor ikke slørede videoer. Men derimod at du får usandsynligt svært ved at lægge iPad'en fra dig.

Bestil

Bestil & afhent samme dag

Drop ventetiden og undgå at gå forgæves. Med Click & Collect kan du reservere din nye mobil eller tablet og selv svinge forbi og hente den i en af vores 3Butikker samme dag.

Læs mere

 

10 timers frihed
& sikkerhed i top

Selvom den nye iPad kommer med den klareste skærm og en kraftfuld kerne, så behøver du ikke gå på kompromis med batteriet og din frihed til at tage tabletten med dig.

Tværtimod! På en enkelt opladning får du helt op til 10 timers batteritid, som du kan bruge, præcis som du har lyst til. Uanset om det er spil, tegninger eller noget helt tredje.

Touch-ID'et sørger desuden for, at din nye iPad er topsikret mod andre, mens den lynhurtigt åbner for dig.

Bestil

Gratis forsikring i
2 måneder

Husk at du hos os kan få din nye iPad forsikret. Så er du på den sikre side og behøver ikke at frygte de typiske telefonskader som væskeskader og skærmbrud. Desuden er du også dækket ind i forhold til tyveri, hvis du skulle være så uheldig. 

Og du får endda de første 2 måneder helt gratis - og der er selvfølgelig ingen binding!

Læs mere

Har du brug for en anden tablet?

Så tjek vores udvalg af tablets ud!

Du finder altid de nyeste modeller til skarpe priser. På den måde kan du få fingrene i lige præcis den tablet, som passer bedst til dig.

Se alle tablets

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg