// GRATIS OPRETTELSE PÅ ALT T.O.M. 17/12 \\ // GRATIS OPRETTELSE PÅ ALT T.O.M. 17/12 \\
  • Gratis levering
  • Rente- og gebyrfrit
  • 0 kr. i udbetaling

Tilpas din Galaxy S9 Plus 64GB

Sådan registrerer du dig til Galaxy Tab A 10.1 (32GB) Wifi.
1. Start Samsung Members appen, der allerede er installeret på din nye S9|S9+. Sørg for at indsætte et SIM-kort og, at du er logget på med din Samsung konto. Hvis du ikke har en Samsung konto, kan du tilmelde dig her: http://account.samsung.com/. Din Samsung konto skal være oprettet i det samme land som du har købt dit SIM-kort (kun nordiske SIM-kort er gyldige).
2. Klik på ”FORDELE”.
3. Klik på banneret "Til dig, der har købt Galaxy S9 eller S9+". Bemærk, at det kan tage op til 3 dage, før banneret er synligt i Samsung Members appen.
4. Klik på “Se oplysninger” knappen.
5. Indtast dine personlige oplysninger. Du skal sikre dig, at navnet matcher dit id-kort for at kunne afhente din pakke.
6. Klik på “Søg” og vælg dit produkt i drop down menuen.
7. Indtast dit produkts IMEI nummer (15 tal). Du kan finde dit IMEI nummer i følgende menu: Indstillinger>Om telefonen>IMEI (kortplads 1).
8. Vedhæft din købskvittering (Maximum størrelse på filen er 7MB).
9. Vælg købsdatoen.
10. Hvis dine oplysninger er korrekte og dit IMEI nummer er gyldigt, vil du se den aktuelle bundle og det produkt du har valgt. Klik ”Fortsæt”.
11. Der bliver sendt en bekræftelse til din e-mail, og din Galaxy Tab A 10.1 bliver sendt til det afhentningssted, der er nærmest dig.
12. Tilbuddet skal benyttes i Samsung Members appen mellem 30. november og 31. december 2018.

Så er Samung’s nye hero model her med det bedste kamera nu til dato!

Det samme flotte og lækre design fra S8 & S8+ går igen ved S9+. Den kommer med en fantastisk Infinity skærm, som går helt ud til kanten. Sammen med 18:9 formatet gør det, at du kan få det hele med på skærmen og får den bedste oplevelse når du ser film, serier, surfer på nettet og spiller spil. Et lækkert design lavet i holdbart glas og metal, med bløde afrundede kanter, gør at telefon ligger perfekt i hånden.

Ser du film, YouTube og serier på din telefon, så ved du at lyden er en vigtig faktor for oplevelsen. Vil du have den bedst mulige lydoplevelse på mobilen, så er S9+ lige noget for dig. Den kommer med indbyggede AKG stereohøjtalere, som giver en rigtig god surround lyd.

Samsung lancerer med S9+ et helt nytænkt kamera. Er du vild med at tage billeder, selfies, optage video og dele dem med dine venner og familie på de sociale medier, så er Samsung S9+ lige noget for dig.

Som noget helt nyt kan man optage i slowmotion med 960 billeder pr. sekund. Denne funktion gør, at du kan gengive øjeblikke i langsom gengivelse, som ellers ville være overstået på et split sekund, som du ville have misset. Nu kan du få det hele med, selv det som øjet ikke ser!

Med selfie-kameraet kan du skabe personlige emojis, ved at tage et billede af dig selv og lave animeret 3D figurer, som gør dine emojis endnu sjovere og mere personlige.
Kameraet tilpasser lyset til selv de sværeste lysforhold, så selvom solen står højt eller mørket er ved at falde på, så får du stadig fantastiske billeder.
Vælger du at købe S9+, får du desuden et fantastisk dual-kamera bag på telefonen.

Med S9+ får du den bedste sikkerhed, du kunne ønske dig. S9+ kommer med intelligent scan som betyder at den kombinerer scanning af iris og ansigtsgenkendelse, på samme tid. Det vil sige en dobbelt sikkerhed hvor både din iris og dit ansigt bruges til, at genkende dig og åbne telefonen.

Oven i dette er der selvfølgelig også en fingeraftryksscanner bag på telefonen, som er placeret lige nedenunder kameraet for optimal komfort.
Hardware
Størrelse 157.7 x 73.8 x 8.5 mm mm
Model Touch
Display størrelse 6.2", 97.6 cm2
Hovedtelefon forbindelse 3.5mm jack
Simkorttype Nano-SIM (Hybrid = dual-sim el. sd-kort)
Farver Sort, Blå, Lilla
Netværk og forbindelse
Netværk GSM 850 900 1800 1900/4G LTE
GPS A-GPS
USB 3.0
Bluetooth 5.0, A2DP, LE, aptX
Wifi Ja
Videoopkald Ja
Generelt
Operativsystem Android 8.0 (Oreo)
Intern hukommelse 64 GB
Ekstern hukommelse Micro SD
Max. ekst. hukommelse 400 GB
Display opløsning 1440 x 2960 pixels
Processor Octa-Core 2.7GHz + 1.95GHz
RAM 6 GB
NFC chip (aktiv) True
Fingertryksscanner Ja
Irisscanner Ja
Ansigtsgenkendelse Ja
Kamera
Videoopløsning 2160p@30fps, 1080p@60fps, HDR, dual-video rec
Opløsning Dual: 12 MP Megapixels
Autofokus Ja
Flash/kameralys LED
Front kamera 8 MP
Multimedia
Audio Playback MP3/WAV/eAAC+/FLAC player
Video Playback MP4/DivX/XviD/H.265 player
FM Radio Nej
Bluetooth Stereo (A2DP) Nej
HD Voice Ja
Beskeder og synkronisering
SMS & MMS Ja
Salgspakke
Salgspakken indeholder Lader+kabel, Micro-USB connector (micro til type C), sim-kort nål, Quick-Start guide, USB-connector + pamflet

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg